Δανάη Μπάρκα: «Έχω συμπτώματα και θα κάτσω στο σπίτι για 14 μέρες» (video)

Must Read

«Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά» λέει μια παροιμία και η Δανάη Μπάρκα, βλέποντας ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού, όπως π.χ. δέκατα και πονόλαιμο, ενημέρωσε τους followers της με ένα live ότι μπαίνει σε καραντίνα.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, το παρακολουθεί τηλεφωνικά με τη γιατρό της και παίρνει κάποια φυτικά φάρμακα για να νιώσει καλύτερα, ενώ δεν έχει κάνει το τεστ ούτε πήγε στο νοσοκομείο: «Δεν έχω βαριά συμπτώματα, δεν θα με κρατήσουν στο νοσοκομείο και να πάω. Θα μου πουν να κάτσω σπίτι. Αν νιώσω κάτι περίεργο, θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το ‘χω ή δεν το ‘χω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Το έκανα και πριν παρουσιάσω συμπτώματα. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις, γιατί εγώ πρόσεχα. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη.

Δείτε επίσης: Έκκληση από τη Μαίρη Λίντα για είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται στο Γηροκομείο Αθηνών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This