31-5-2020

Η Βίκυ Κάβουρα δέχτηκε πρόταση να παίξει στην ταινία «Οι πειρατές της Kαραϊβικής» δίπλα στον Τζόνι Ντεπ

Ζητούν τη Βίκυ Κάβουρα από το Hollywood! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, της έγινε πρόταση να παίξει στη νέα ταινία της διάσημης κινηματογραφικής σειράς «Οι πειρατές της Kαραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ, παίρνοντας τη θέση της Κίρα Νάιτλι.

Θέλετε και το παράξενο στοιχείο της ιστορίας; Ο τίτλος της νέας παραγωγής που βρίσκεται παραπέμπει στο… επίθετο της Ελληνίδας ηθοποιού! Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης επέλεξαν τη Βίκυ μέσω video casting ανάμεσα σε 18.000 ηθοποιούς και ο σταρ Ντεπ που την είδε σε αυτό ενθουσιάστηκε τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις υποκριτικές δυνατότητές της.

Τα συμβόλαια

Τόσο που σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα, μετά το πέρας της κατάστασης με τον κορωνοϊό, για να τη γνωρίσει από κοντά. Όσο για την προκάτοχό της, φαίνεται κι εκείνη χαρούμενη με την επιλογή, καθώς, όπως δήλωσε στους συντελεστές η Κίρα, η αντικαταστάτριά της είναι εξίσου πετίτ με την ίδια κι αυτό τη χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Η ταινία που ακολουθεί τις πέντε προηγούμενες θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022 και θα έχει τίτλο «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η ξανθιά γοργόνα στον λάκκο με τα καβούρια». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα συμβόλαια θα αποσταλούν στην ωραία Ελληνίδα ηθοποιό αρχικά με e-mail προκειμένου να εξετάσει τους όρους αυτής της συνεργασίας, αλλά και το ποσό της αμοιβής που θα είναι υψηλό.

Κατόπιν θα συναντηθεί με το team της ταινίας κι από κοντά, καθώς βιάζονται να την κλείσουν. Φοβούνται, βλέπετε, μήπως τους προλάβει και τους την πάρει το Bollywood που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον για τη Βίκυ.

Το παραπάνω άρθρο είναι προϊόν φαντασίας και αποτελεί το καθιερωμένο πρωταπριλιάτικο αστείο της εφημερίδας «Εspresso»! Μας ψάρωσε η αλήθεια είναι…

Δείτε επίσης: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χαρακτηρίζει λάθος την κίνηση του πατέρα της για την κόντρα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο (video)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ