Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χαρακτηρίζει λάθος την κίνηση του πατέρα της για την κόντρα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο (video)

Must Read

«Hταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου» ξεκαθάρισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τα είπε «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στο ΡΙΚ και από την κουβέντα τους δεν γινόταν να λείπει η κόντρα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό ανάμεσα στον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός χαρακτήρισε την Ελεωνόρα «υπερεκτιμημένη», κάνοντας έξαλλο τον πατέρα της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας. Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα!» είχε πει δημόσια ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τον Ποσειδώνα να του απαντά ευγενικά μεν, ειρωνικά δε.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, από την πλευρά της, είχε κρατήσει τότε χαμηλά τους τόνους, δηλώνοντας εντελώς αντίθετη με το σκληρό σχόλιο του πατέρα της. Παρόμοια ήταν η αντίδραση και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος. «Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη για οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνεις μετά είναι άσχετο. Νομίζω ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου. Δεν το περίμενε να διαφωνήσω μαζί του δημόσια. Γενικά, όμως, τον εκπλήσσω τον μπαμπά μου, οπότε είναι κάτι σύνηθες. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα δεν έχει σαφή εικόνα για το τι είμαι τελικά. Δεν φταίει μόνο αυτός, φταίω κι εγώ γιατί κι εγώ σε πολλά πράγματα δεν έχω σαφή εικόνα τού τι είμαι. Ακόμα το ψάχνω και το αναζητώ» ανέφερε η τραγουδίστρια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=sTPRsYJXkV8&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Έχω συμπτώματα και θα κάτσω στο σπίτι για 14 μέρες» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This