Πατέρας για 4η φορά ετοιμάζεται να γίνει ο… 89χρονος Μπέρνι Έκλεστοουν, πρώην αφεντικό της Formula 1!

Must Read

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, πρώην αφεντικό της Formula 1, τη στιγμή που βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στη φάρμα του, κοντά στο Σάο Πάολο, επειδή ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου για το νέο κορωνοϊό, ετοιμάζεται να ξαναγίνει πατέρας στα… 89 του!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας, αυτή τη φορά από τη 44χρονη σύζυγο του Φαμπιάνα Φλόσι, η οποία αναμένεται να γεννήσει τον Ιούλιο, όπως αποκαλύπτει η ελβετική εφημερίδα «Blick».

Πλέον μένει να διαπιστωθεί αν ο Έκλεστοουν θα αποκτήσει, επιτέλους, τον γιο που τόσο επιθυμεί, καθώς έχει τρεις κόρες. Η μεγαλύτερη του, η 65χρονη Ντέμπορα, προέρχεται από τον γάμο του με την Άιβι Μάμφορντ, ενώ η 35χρονη Ταμάρα και η 31χρονη Πέτρα, υπερδραστήριες κοσμικές, προέρχονται από τον γάμο του με την Σλάβικα Ράντιτς.

«Ναι, αναμένεται μες στο καλοκαίρι. Ελπίζω να μάθει να παίζει τάβλι σύντομα!», επιβεβαίωσε αστειευόμενος στην εφημερίδα ο ίδιος ο Έκλεστοουν, ο οποίος παντρεύτηκε με τη Βραζιλιάνα διευθύντρια μάρκετινγκ το 2012, τρία χρόνια αφότου πήρε διαζύγιο από την Ράντιτς, μοντέλο από την Κροατία.

Γνώριμοι από τα παλιά

Ο Έκλεστοουν και η Φλόσι γνωρίζονταν χρόνια πριν, μέσω των επαγγελματικών τους κύκλων, αλλά ήρθαν πιο κοντά σε μια κρουαζιέρα που οργάνωσε στις ακτές της Κροατίας κοινός τους φίλος το 2009.

«Όπως όλοι οι γονείς έχουμε μια επιθυμία: το παιδί να γεννηθεί υγιές», δήλωσε η Φλόσι στην «Blick» προσθέτοντας, αστειευόμενη, ότι «αν όλα πάνε καλά, δεν θα εκφράσει ποτέ την πρόθεση να ασχοληθεί με την Formula 1»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This