Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση για τις διαδικτυακές θεατρικές παραστάσεις

Must Read

Η πρωταγωνίστρια και θεατρική παραγωγός Μιμή Ντενίση αποφάσισε να πει ευθαρσώς τη γνώμη της στη συζήτηση που έχει ανοίξει στο διαδίκτυο για το αν είναι καλό ή όχι οι θεατρικές παραγωγές να ανεβαίνουν και στο ίντερνετ.

«Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα media για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδικτυακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι. Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο, αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές και ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά και καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με τη σχέση ηθοποιού – θεατή. Οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλές έτσι όπως γυρίζονται. Είναι άλλα τα φώτα του θεάτρου, άλλο το παίξιμο, άλλο το timing. Θα έπρεπε κατ’ εμέ για να παιχτούν διαδικτυακά να έχουν γυριστεί ειδικά… κινηματογραφικά. Και επιπλέον είναι άδικο για τους ηθοποιούς του θεάτρου… Είναι που είναι τόσο δύσκολο και επισφαλές σαν επάγγελμα, μην το αποτελειώσουμε! Και επίσης βλέπω ανησυχητικά φαινόμενα πειρατείας. Όπως αυτό που έγινε με την “Ευτυχία”. Και κάποιοι το υπερασπίζονται κιόλας! Τα πνευματικά δικαιώματα πρέπει να μάθουμε να τα σεβόμαστε σ’ αυτήν τη χώρα. Όπως και όλους τους καλλιτέχνες και παραγωγούς που πασχίζουν για ένα υψηλό επίπεδο σε εποχές τόσο δύσκολες! Ας μην τα αντικαταστήσουμε όλα με το internet» ανέφερε η ηθοποιός!

Δείτε επίσης: Από κολλητοί… εχθροί ο Αντώνης Κανάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This