Σάββατο 19/6/2021

Ο Στέλιος Ρόκκος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να στηρίξει το Νοσοκομείο της Λήμνου

Πρότυπο για το νησί του, τη Λήμνο, ο Στέλιος Ρόκκος λόγω… κορωνοϊού. Ο τραγουδιστής, που τους περισσότερους μήνες του χρόνου βρίσκεται στο ακριτικό νησί γράφοντας τραγούδια αλλά και βολτάροντας με το σκάφος του, βλέποντας την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Όπως έκαναν και πολλοί συντοπίτες του, ακρίτες από τη Λήμνο, ανταποκρίθηκε στο ανοιχτό κάλεσμα του ιατρικού συλλόγου του νησιού του, για την οικονομική στήριξη της ιατροφαρμακευτικής δομής της Λήμνου και έδωσε χρήματα, συνεισφέροντας στην προσπάθεια και στον αγώνα αλληλεγγύης!

Στόχος του τραγουδιστή και όλων εκείνων που κινητοποιήθηκαν ήταν η θωράκιση του νοσοκομείου, που αποτελεί τον μόνο φορέα παροχής δευτεροβάθμιας περίθαλψης υγείας στο νησί. Την είδηση της σπουδαίας κίνησης του τραγουδιστή έκανε γνωστή ο ιατρικός σύλλογος του νησιού και -σύμφωνα με το limnosreport- ο καταξιωμένος ερμηνευτής προσέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο νοσοκομείο. Στην ανακοίνωσή του ο ιατρικός σύλλογος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο αγαπημένος μας Στέλιος Ρόκκος, αφουγκραζόμενος τις προκλήσεις της εποχής, συστρατεύεται με τους υπόλοιπους Λημνιούς στον αγώνα για τη θωράκιση του νοσοκομείου μας, συνεισφέροντας οικονομικά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σπουδαίος τραγουδιστής, όχι μόνο βρίσκεται κοντά στους συντοπίτες του, βοηθώντας τους οικονομικά, αλλά έχει διοργανώσει αφιλοκερδώς συναυλίες προς τιμή του νησιού του, που τόσο λατρεύει!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ