Ξαναφούντωσε η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την Νατάσα Θεοδωρίδου (video)

Must Read

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τράβηξε εκ νέου μια… κόκκινη γραμμή στον Γιώργο Θεοφάνους!

Μια ατάκα του γνωστού μουσικοσυνθέτη στα social media έκανε έξαλλη τη λαϊκή ερμηνεύτρια και αφού έπεσαν τα σχετικά unfollows στο Instagram, φαίνεται πως ξαναφούντωσε η παλιά τους κόντρα από το μακρινό 2000! Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η πρωτοβουλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία εν μέσω καραντίνας διασκεδάζει τον κόσμο που μένει σπίτι τραγουδώντας κάθε βράδυ live με τους διάσημους φίλους της στο Instagram.

Ο Θεοφάνους ανέβασε στο Instagram μια ατάκα από γνωστή σατιρική ιστοσελίδα, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο και το αίμα στο κεφάλι της αοιδού. «Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα λάιβ» έγραφε το ποστ. Στην ανάρτησή του η Μελίνα Ασλανίδου έσπευσε να απαντήσει με καρδούλες, ενώ ένας φίλος της Νατάσας έκανε γελάκια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες η Νάνσυ Παραδεισανού στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Νατάσα Θεοδωρίδου στενoχωρήθηκε τόσο πολύ που σκέφτηκε σοβαρά να σταματήσει τις live μεταδόσεις.
Ενδιάμεσα, διέγραψε από φίλο της στα social media τον Κύπριο δημιουργό, αλλά και τον φίλο της που έκανε γελάκια, με τον μουσικοσυνθέτη να της κάνει κι εκείνος με τη σειρά του unfollow. Την επόμενη ημέρα, ο Γιώργος Θεοφάνους απτόητος -και πάντα στο ίδιο μήκος κύματος- δημοσίευσε ένα ακόμη post που αφορούσε την τραγουδίστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=pEGKBPk04jw&feature=emb_title

«Στο ταμείο του σούπερ μάρκετ έρχεται η άλλη και κολλάει πίσω μου. Της λέω “έχει κόκκινη γραμμή για να σταθείτε” και με ρωτάει έκπληκτη “α, γι’ αυτό υπάρχει;”. Όχι, κυρία μου, πέρασε η Νατάσα Θεοδωρίδου και την τράβηξε». Ωστόσο, κανένας διάσημος δεν έκανε αυτή τη φορά την κίνηση να σχολιάσει!

Οι Θεοφάνους και Θεοδωρίδου έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς, πραγματοποιώντας μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, είχαν διακόψει τις σχέσεις τους άλλη μία φορά όταν η τραγουδίστρια ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο. Τότε, οι φήμες τούς ήθελαν σε κόντρα επειδή η Νατάσα ήθελε να κάνει στροφή προς το έντεχνο ρεπερτόριο, ενώ ο Θεοφάνους διαφωνούσε.

Δείτε επίσης: Η showbiz παίρνει θέση για την κοντρα του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This