Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη! Επιτήδειος δημιούργησε fake προφίλ της στο Ιnstagram

Must Read

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας μετά» Βάσω Λασκαράκη ενημερώθηκε πως κάποιος επιτήδειος δημιούργησε ένα fake προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της στο Ιnstagram, παριστάνοντας πως είναι εκείνη.

Η ίδια, φανερά εκνευρισμένη, έκανε report για πλαστοπροσωπία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να «κατέβει» ο ψεύτικος λογαριασμός και κατόπιν ενημέρωσε με σχετικό post τους followers της.

«Έχω άπειρα μηνύματα από φίλους μου γι’ αυτόν τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε και παριστάνει εμένα. Έχει ίδια εικόνα προφίλ και λέει ότι είμαι εγώ» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη, δίνοντας στη δημοσιότητα την εικόνα από το προφίλ-απομίμηση με τη φωτογραφία της.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο… πονηρός χρήστης είχε ήδη 56 ακολούθους, ενώ είχε κάνει και την πρώτη του ανάρτηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημος καταγγέλλει ψεύτικους λογαριασμούς με τα στοιχεία του.

Στα τέλη του Ιανουαρίου, η Μαρία Μπακοδήμου είχε αποκαλύψει δημόσια πως άγνωστος χρήστης είχε δημιουργήσει σελίδα με το όνομα του σκύλου της Μικέ, το «Mikes POL», και επικοινωνούσε με εταιρίες για εμπορική συμφωνία, παριστάνοντας την παρουσιάστρια! Στην ίδια κατάσταση βρέθηκε πέρυσι τέτοιο καιρό η Ελένη Μενεγάκη, για αντίστοιχο λογαριασμό με το όνομά της στο twitter.

Δείτε επίσης: Έκκληση της Μιμής Ντενίση: Το Πάσχα να μείνουμε σπίτι, να μην ξεμυαλιστούμε (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This