Άνα ντε Άρμας: Ετρεμε όταν συνάντησε τον Γκόσλιν, «μάγεψε» τον Κρεγκ και ερωτεύτηκε  τον Άφλεκ 

Must Read

Όταν συνάντησε τον πρώτο της, έτρεμε εξαιτίας της γοητείας του, ενώ όταν συναντήθηκε με τον δεύτερο, τον έπεισε με το ταλέντο της για να πάρει το… χρίσμα του «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ». Η τρίτη συνάντηση αποδείχτηκε και η «φαρμακερή», καθώς από τότε είναι μόνιμα στην αγκαλιά του. Η Ανα ντε Αρμας σε συνέντευξή της μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους κούκλους συμπρωταγωνιστές της, που άλλαξαν τη ζωή της.

«Είχα τους καλύτερους (κινηματογραφικούς) παρτενέρ» δήλωσε στο περιοδικό «Nexos» η 31χρονη Κουβανή, που θα είναι το νέο «Bond Girl» στο επερχόμενο «No Time To Die». «Ημουν πολύ τυχερή, διότι αυτοί οι άντρες είναι πολύ όμορφοι» πρόσθεσε, αναφερόμενη στον Ράιαν Γκόσλιν, τον Ντάνιελ Κρεγκ και τον Μπεν Αφλεκ, ο οποίος είναι ο τωρινός σύντροφός της.

Παραδέχτηκε ότι στην οντισιόν για τον ρόλο της στην ταινία του 2017 «Blade Runner 2049» βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Ράιαν Γκόσλιν για να δει ο σκηνοθέτης αν είχαν μεταξύ τους «χημεία», και εκείνη άρχισε να τρέμει, καθώς τον θαύμαζε από μικρή.

Εντυπωσίασε τόσο πολύ τον συμπρωταγωνιστή της στην περσινή ταινία «Deep Water», Ντάνιελ Κρεγκ, που εκείνος τη σύστησε στον σκηνοθέτη της νέας ταινίας τού Τζέιμς Μποντ για να γίνει το κορίτσι του πράκτορα 007. «Σοκαρίστηκα όταν ο (σκηνοθέτης) Κάρι Φουκουνάγκα μού πρότεινε τον ρόλο» εκμυστηρεύεται, εξηγώντας ότι δεν ένιωθε ότι πληρούσε τα υψηλά στάνταρντ ομορφιάς ενός «Bond Girl».

Στο πρόσωπο του τρίτου συμπρωταγωνιστή της βρήκε τον έρωτα. Γνώρισε τον Μπεν Αφλεκ τον Νοέμβριο 2019, στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Deep Water». Τώρα ζουν τον έρωτά τους ενώ είναι μαζί σε καραντίνα, λόγω του νέου κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This