Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Γαλαντόμα η Beyoncé: Προσφέρει 6 εκατ. δολάρια στη μάχη κατά της πανδημίας Covid-19!

Την ευαισθητοποίησή της, αλλά και την ενεργή συμμετοχή της στη στήριξη δράσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, αποδεικνύει η Beyoncé με την πρωτοβουλία της BeyGOOD, μέσω της οποίας η πολυτάλαντη pop star θα υποστηρίξει υπηρεσίες ψυχικής, τράπεζες τροφίμων και πολλές άλλες οργανώσεις, σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Η βραβευμένη (και) με Grammy τραγουδίστρια, μέσω της BeyGOOD δωρίζει έξι εκατομμύρια δολάρια σε οργανώσεις που παρέχουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας, σε συνεργασία με το #Startsmall του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ.

Η οικονομική βοήθεια θα διατεθεί σε μονάδες υγείας που υποστηρίζονται από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, UCLA, στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Ασθένεια (κυρίως στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ) και στις United Memorial Medical Center, Bread of Life, Mathew 25 και άλλες.

Υποστήριξη σε κοινότητες που έχουν πληγεί περισσότερο

Είναι γεγονός ότι, από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις, την επιστημονική έρευνα και την ευημερία των παιδιών, τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. Η BeyGOOD, ωστόσο, επικεντρώνεται σε κοινότητες μητροπόλεων που έχουν πληγεί περισσότερο.

«Η BeyGOOD της Beyoncé αναγνωρίζει τα τεράστια βάρη της ψυχικής και προσωπικής υγείας που επιβαρύνουν τους εργαζόμενους, κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19», αναφέρεται σε δήλωση της οργάνωσης. «Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων σε αυτά τα επαγγέλματα, και θα χρειαστούν υποστήριξη ψυχικής υγείας και προσωπικής ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων και ιατρικών υπηρεσιών, προμηθειών τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτή», σημειώνεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τους εκπροσώπους της Beyoncé.

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ