Πέτρος Ίμβριος: Βίωσε δύσκολα τους χωρισμούς με τη Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Ζαφειροπούλου (video)

Must Read

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος μίλησε ανοιχτά για τα δύο διαζύγια που σημάδεψαν την προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε ότι «υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι τρελαίνομαι».

Ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1998 με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία χώρισαν ύστερα από πέντε χρόνια, διατηρώντας φιλικές, ενίοτε και επαγγελματικές σχέσεις.

Το 2007, ο Πέτρος επισημοποίησε με πολιτικό γάμο τη σχέση του με την Έλενα Ζαφειροπούλου, η οποία του χάρισε δύο κόρες, μία το 2008 και τη δεύτερη το 2010. Το 2011, μαζί με τη βάφτιση της μικρής του κόρης, το ζευγάρι προχώρησε και σε θρησκευτικό γάμο. Δυστυχώς, ούτε αυτό έμελλε να διαρκέσει πάνω από έξι χρόνια.

«Πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στον δεύτερο γάμο γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά. Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή του Alpha «Οδηγός καλής ζωής» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

«Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στενοχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά. Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα, γιατί όπως είπαμε υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι καλά η ψυχούλα τους, και μετά τι θα κάνουμε εμείς» σημείωσε ο καλλιτέχνης.

https://www.youtube.com/watch?v=OlJTraKoQC4&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα του με τον Κανάκη: «Ούτε κατά διάνοια να συναντηθώ μαζί του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This