Σάββατο 12/6/2021

Πέτρος Ίμβριος: Βίωσε δύσκολα τους χωρισμούς με τη Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Ζαφειροπούλου (video)

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος μίλησε ανοιχτά για τα δύο διαζύγια που σημάδεψαν την προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε ότι «υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι τρελαίνομαι».

Ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1998 με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία χώρισαν ύστερα από πέντε χρόνια, διατηρώντας φιλικές, ενίοτε και επαγγελματικές σχέσεις.

Το 2007, ο Πέτρος επισημοποίησε με πολιτικό γάμο τη σχέση του με την Έλενα Ζαφειροπούλου, η οποία του χάρισε δύο κόρες, μία το 2008 και τη δεύτερη το 2010. Το 2011, μαζί με τη βάφτιση της μικρής του κόρης, το ζευγάρι προχώρησε και σε θρησκευτικό γάμο. Δυστυχώς, ούτε αυτό έμελλε να διαρκέσει πάνω από έξι χρόνια.

«Πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στον δεύτερο γάμο γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά. Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή του Alpha «Οδηγός καλής ζωής» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

«Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στενοχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά. Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα, γιατί όπως είπαμε υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι καλά η ψυχούλα τους, και μετά τι θα κάνουμε εμείς» σημείωσε ο καλλιτέχνης.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα του με τον Κανάκη: «Ούτε κατά διάνοια να συναντηθώ μαζί του»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ