Η Υβόννη Μπόσνιακ «σέρνεται» από το κρεβάτι στον διάδρομο γυμναστικής (video)

Must Read

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που αγάπησαν την πλατφόρμα του Tik Tok στην οποία επιδίδονται διαρκώς σε χιουμοριστικά βίντεο μιμούμενοι πολλές φορές και ηχητικούς διαλόγους από σειρές και εκπομπές που άφησαν εποχή, και η Υβόννη Μπόσνιακ!

Ένα από τα πιο δυνατά trends στην περίοδο του κορωνοϊού, το rnb κομμάτι «Bored in the house» το οποίο έγραψε ο Tyga για να αποδείξει πόσο πολύ βαριούνται όσοι μένουν κλεισμένοι στο σπίτι λόγω καραντίνας!

Το βίντεο ξεκινάει με την Υβόννη ξαπλωμένη στο κρεβάτι και καθώς αλλάζουν τα καρέ, φαίνεται να μετακινείται καθώς βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα όπου φτάνει τελικά…σερνάμενη στο γυμναστήριο του σπιτιού. Στο βίντεο φυσικά εμφανίζεται και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος καταγράφει το χιουμοριστικό βίντεο της αγαπημένης του:

@yvonini

#boredinthehouse #boredinthehousechallenge

♬ BORED IN THE HOUSE – Curtis Roach

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This