Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: «4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δεν ρωτάει πώς ζω» (video

Must Read

Η Μίνα Αρναούτη έγινε γνωστή μετά το τραγικό τροχαίο ατύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όπου επέβαινε στο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, όταν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στο ύψος του Ελληνικού.

Με την οικογένεια να αμφισβητεί για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο αλλά και να ζητάει εξηγήσεις από τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριακού που ενώ είχαν συνειδητοποιήσει ότι ο Παντελής βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, τον άφησαν να οδηγήσει.

Τέσσερα χρόνια μετά και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα θεραπειών, η Μίνα Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, μιλά για το πώς αντιμετωπίζεται από τον κόσμο, μετά την τραγική είδηση, την κόντρα που δημιουργήθηκε με την οικογένεια του καλλιτέχνη καθώς δεν έλαβε καμία αποζημίωση και παραμένει άνεργη και χωρίς ασφάλεια:

«Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν ένα μήνα έκανα χειρουργείο. Έχουν ηρεμήσει με τα αρνητικά μηνύματα αλλά λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελή που συνεχίζουν να με βρίζουν» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε».

H Mίνα Αρναούτη απάντησε στην ερώτηση για το αν έχει ηρεμήσει η κόντρα με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: «Όχι δεν έχουν ομαλοποιηθεί και δεν θα συμβεί ούτε στο μέλλον γιατί για μένα ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια θα καταθέσω αγωγή. Τέσσερα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω, αν έχω χρήματα, αν μπορώ να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This