Η Μαρία Μπέη θα βγάλει νοκ άουτ τον Δημήτρη Μπέλλο και θα μπει στην τριάδα του «MasterChef»

Must Read

Νέο σπόιλερ για το «MasterChef» θέλει τη Μαρία Μπέη να βγάζει… νοκ άουτ τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο και να φτάνει μέχρι την… πηγή του τελικού.

Βέβαια δεν πρόκειται να… πιει νερό, αφού ο τελικός του τέταρτου κύκλου του reality μαγειρικής του Star αναμένεται να είναι -όπως έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα, βασισμένοι σε άλλο σπόιλερ- ανδρική υπόθεση και μάλιστα ανάμεσα σε δύο συνονόματους, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Κύπριο Σταυρή Γεωργίου. Και η 21χρονη μελαχρινή παίκτρια όμως φαίνεται πως θ’ αποδειχτεί… γερή κουτάλα, φτάνοντας έως τον ημιτελικό του «MasterChef».

Οι αποκαλύψεις έγιναν χθες στο πρωινό του Open, με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου να «δείχνουν» τη Μαρία Μπέη ως την παίκτρια της οποίας την ανάσα θα νιώσουν στον σβέρκο τους ο Βαρθαλίτης και ο Γεωργίου. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η φοιτήτρια θα καταφέρει να αποχωρήσει από τον ημιτελικό για την… κουζίνα του τελικού, βγάζοντας εκτός συναγωνισμού ακόμα και τον πρώην αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο, με τον οποίο χώρισαν μόλις βγήκαν από το σπίτι του «MasterChef» λόγω του κορωνοϊού.

Αν το spoiler επαληθευτεί, τότε μιλάμε για μια επική έκπληξη στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής, που χαρακτηρίζεται για τις απίθανες ανατροπές, τις γενναίες αντιπαλότητες και τις δηλώσεις αγάπης και μίσους! Βέβαια, δεν λείπουν και τα hot σχόλια εκείνων που υποστηρίζουν ότι Μαρία Μπέη έχει φτάσει μέχρι εδώ με τη στήριξη του συντρόφου και συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλου, κάτι που η ίδια θα καταφέρει μάλλον να διαψεύσει.

Δείτε επίσης: Ζήτησαν selfie από τον Γιάννη Σερβετά πριν από την κηδεία του πατέρα του! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This