H Αγγελική Ηλιάδη μένει «αναγκαστικά» με τον πρώην της, Σάββα Γκέντσογλου (video)

Must Read

Παντρεμένοι από το 2014, Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου απέκτησαν έναν γιο (η Αγγελική έχει άλλο ένα παιδί με τον αποθανόντα Μπάμπη Λαζαρίδη) και τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν ένα χρόνο.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το πώς βιώνει τα περιοριστικά μέτρα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μένει ξανά στο ίδιο σπίτι, με τον πρώην σύζυγό της Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως εξηγεί η Αγγελική Ηλιάδη, ο Σάββας επέστρεψε στην χώρα μας από την Σαουδική Αραβία όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα με την ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία παίζει, και η καραντίνα τον βρήκε στο… σπίτι της.

Ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη «πρόλαβε» τη χαρά της Σταματίνας Τσιμτσιλή που αντιλήφθηκε επανένωση του ζευγαριού και ξεκαθάρισε:

«Όχι δεν είμαστε μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο.»

https://www.youtube.com/watch?v=zGXrO5Q3vPs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This