Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Ντόναλντ Τραμπ μου έφερε 3 γυναίκες για να με πείσει να μείνω στην Αμερική» (video)

Must Read

Tην αντίθεση του προς τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ μοιράστηκε και μια πικάντικη ιστορία από την γνωριμία τους. 

Ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στην Αμερική για συναυλία, όπου και γνώρισε το τότε μόνο επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συμπάθησε τόσο πολύ το ταλέντο του Γιάννη Ζουγανέλη που απαίτησε να μείνει στην Αμερική και για να τον δελεάσει, του έφερε 3 αισθησιακές παρουσίες για να τον πείσουν. 

«Δεν έχει τίποτα η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής. Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε. Κάποια στιγμή έρχεται αυτό, ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ. Του λέω δεν γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε.

Ο καλλιτέχνης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το επαγγελματικό μέλλον μετά την περίοδο της καραντίνας και ιδίως για την δεινή θέση των οργανοπαικτών. 

Κλείνοντας, ο  Γιάννης Ζουγανέλης παρουσίασε το νέο τραγούδι έχει ως θέμα του την εποχή της καραντίνας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This