Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και, όσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά.

ΛΕΩΝ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας, γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε από καταιγισμό ερωτήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό. Μη δεχθείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας, γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι. Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι θα προκαλέσουν καβγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που ζηλεύετε, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Το έτερόν σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις στις οποίες δεν πρέπει να εμπλακείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Επαναστατήστε τώρα σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τις μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούργιες σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This