Ο Λάκης Γαβαλάς κατέγραψε το χάος με παρκαρισμένα στη Σόλωνος: «Μήπως είναι 4 του μήνα και δεν το κατάλαβα;» (video)

Must Read

O Λάκης Γαβαλάς που μένει  Κολωνάκι, βγαίνει καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας για το περπάτημά του, καθώς διανύει 14 χιλιόμετρα μετά από συμβουλή ενός φίλου του γιατρού από το Λος Αντζελες, για να διατηρεί την φόρμα και τη σιλουέτα του.

Ο διάσημος μόδιστρος και κριτής βγήκε λοιπόν το μεσημέρι της Τετάρτης για την καθιερωμένη του βόλτα, ακριβώς μια ημέρα μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που προανήγγειλε χαλάρωση των μέτρων και τέλος της καραντίνας στις 4 Μαΐου.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκπληκτος, αντίκρισε την οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας όπου απαγορεύεται η στάθμευση, γεμάτη παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές του δρόμου!

«Μα τι γίνεται ρε παιδιά! Μήπως είναι 4 του μήνα και δεν το κατάλαβα, στη Σόλωνος; Τι γίνεται εδώ; Τα πάρκινγκ δεν είναι ανοιχτά; Ουάου πειθαρχημένα όλα…» σχολίασε με σαρκαστικό ύφος ο αγαπημένος μόδιστρος.

Όπως όλα δείχνουν, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι αφού η «απελευθέρωση» πλησιάζει, μπορούν να βγουν λίγο νωρίτερα και να παρκάρουν παράνομα αφού η αστυνομία απασχολείται με τις μετακινήσεις και όχι με την παράνομη στάθμευση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This