Η Τζίτζι Χαντίντ φέρεται ότι είναι έγκυος στον 5ο μήνα στο παιδί του Ζέιν Μαλίκ!

Must Read

Το 25χρονο top model, το οποίο έχει απομονωθεί μαζί με τη μητέρα του, την αδερφή του και τον σταρ των One Direction στο κτήμα του στην Πενσιλβανία λόγω πανδημίας, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης του, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της showbiz δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από το ζευγάρι, παρά μόνο… εμμέσως, μέσα από τη φωτογραφία που ανάρτησε προ ολίγων ημερών η Τζίτζι, αγκαλιά με τον Μαλίκ και την αδερφή της Μπέλα, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της. Με μια πιο προσεκτική ματιά διακρίνεται μια υποψία φουσκωμένης κοιλιάς μέσα από το τζιν παντελόνι τού κατά τα άλλα καλλίγραμμου κορμιού της.

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στα γυρίσματα του video clip «Pillow Talk» και έκτοτε η σχέση του πέρασε πολλές διακυμάνσεις. Το 2018 χώρισαν ξαφνικά για σχεδόν έναν χρόνο, διάστημα κατά το οποίο εκείνη έβγαινε με τον Τάιλερ Κάμερον, και επανασυνδέθηκαν μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Τον Φεβρουάριο σε συνέντευξή της στο «i-D Magazine» είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν το ενδεχόμενο οικογένειας, όμως τίποτα δεν πρόδιδε τότε ότι ήταν ήδη έγκυος.

Δείτε επίσης: «Just the 2 of Us»: Η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή είναι το πρώτο ζευγάρι που θα αποχωρήσει (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This