Ο Γιώργος Ασημινάκης αποκάλυψε τους λόγους του «διαζυγίου» με την Ελένη Μενεγάκη (video)

Must Read

Για πολλές κακές στιγμές, που τον οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη έπειτα από 17 χρόνια, έκανε λόγο ο Γιώργος Ασημινάκης, μιλώντας πρώτη φορά για το «διαζύγιό» του από την παρουσιάστρια.

«Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω» δήλωσε ο πιο διάσημος floor manager της ελληνικής τηλεόρασης, κατεβάζοντας εκείνη τη στιγμή και τη μάσκα που φορούσε ώστε «να με βλέπει κιόλας όταν το λέω», όπως τόνισε.

Δείτε επίσης: Η Τζίτζι Χαντίντ φέρεται ότι είναι έγκυος στον 5ο μήνα στο παιδί του Ζέιν Μαλίκ!

«Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και αυτό γιατί δεν είχα υπομονή να το αντέξω για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά, προτιμώ να φεύγω» εξήγησε στη συνέχεια στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη. Ο τελευταίος εμφανίστηκε χθες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως οι στιγμές έντασης μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργο Ασημινάκη τη φετινή σεζόν ήταν πολλές. Όπως είπε, υπήρξαν κάποιες διαρροές για την εκπομπή της στα social media και χρεώνονται στον floor manager, κάτι που δεν άρεσε στην Ελένη Μενεγάκη, που έχει εξηγήσει στους συνεργάτες της ότι θέλει να γνωρίζει ποιες φωτογραφίες δημοσιεύονται στα social media από τα παρασκήνια της εκπομπής της και να έχουν την έγκρισή της.

Ο Ασημινάκης, πάντως, που πλέον εργάζεται στο «J2US», έκλεισε τις δηλώσεις του με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συνεργάτιδα του: «Ελένη μου, σε αγαπώ! Έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές με την Ελένη. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη! Και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This