Σάββατο 12/6/2021

Χρήστος Δάντης για τις αντιδράσεις στο «Δεν υπάρχει Θεός»: «Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο και τον λόγο του Χριστού»

Ο Χρήστος Δάντης έβγαλε νέο κομμάτι με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός» και αμέσως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους εκκλησιαστικούς χώρους, με ορισμένους να προαναγγέλλουν μηνύσεις σε βάρος του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή. 

Ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και σχολίασε τον ντόρο που προκάλεσε το νέο του μουσικό δημιούργημα:

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα. Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο. Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, τον λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου; Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη, γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά άλλα τραγούδια πριν. Εύχομαι να μην γίνω παλιατζούρα και μέσα από μια θέση ισχύος να σνομπάρω καθετί καινούριο και να μην το αφουγκράζομαι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ