Η συγκινητική 5λεπτη ομιλία του Τομ Χανκς σε online τελετή αποφοίτησης πανεπιστημίου του Οχάιο (video)

Must Read

Ο Τομ Χανκς, για μια ακόμη φορά έδειξε το ποιόν του, κάνοντας έκπληξη σε τελειόφοιτους Αμερικανικής πανεπιστημιακής σχολής, με μια εμπνευσμένη ομιλία του μέσω βίντεο, σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε online.

«Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς», είπε, απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο.

«Και σας αποκαλώ “εκλεκτούς”, επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε, κυρίως, επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί», κατέληξε ο πολυβραβευμένος σταρ.

  • Δείτε την εμπνευσμένη ομιλία του αγαπημένου… Ελληνοαμερικανού ηθοποιού:

https://twitter.com/MaryKay97496860/status/1257687277221928960

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This