Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε πλάσμα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη για να βοηθήσουν ασθενείς με κορωνοϊό (video)

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης που ήταν από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα που νόσησαν από κορωνοϊό, συμμετείχαν εθελοντικά στη νέα θεραπευτική χορήγηση αντισωμάτων.

Το πρωί της Τετάρτης, το διάσημο ζευγάρι παρουσιαστών βρέθηκε στο νοσοκομείο για να δώσει εθελοντικά 700ml πλάσμα, που θα χορηγηθεί σε ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό, ούτως ώστε να τους βοηθήσει να αποκτήσουν αντισώματα στον ιό που κόστισε τη ζωή σε αρκετά θύματα με υποκείμενα νοσήματα. 

«Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:
– έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό
– έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων
– είσαι μέχρι 60 ετών,
μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.  Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και: – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων – είσαι μέχρι 60 ετών, μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

View this post on Instagram

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ⁣👏 ⁣ Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣ – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό⁣ – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣ – είσαι μέχρι 60 ετών,⁣ μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα! ✌️

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ