Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε πλάσμα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη για να βοηθήσουν ασθενείς με κορωνοϊό (video)

Must Read

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης που ήταν από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα που νόσησαν από κορωνοϊό, συμμετείχαν εθελοντικά στη νέα θεραπευτική χορήγηση αντισωμάτων.

Το πρωί της Τετάρτης, το διάσημο ζευγάρι παρουσιαστών βρέθηκε στο νοσοκομείο για να δώσει εθελοντικά 700ml πλάσμα, που θα χορηγηθεί σε ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό, ούτως ώστε να τους βοηθήσει να αποκτήσουν αντισώματα στον ιό που κόστισε τη ζωή σε αρκετά θύματα με υποκείμενα νοσήματα. 

«Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:
– έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό
– έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων
– είσαι μέχρι 60 ετών,
μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This