«Άγριες μέλισσες»: Θα εξεταστούν όλοι για κορωνοϊό και θα κρατάνε αποστάσεις στα γυρίσματα

Must Read

Τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους κατοίκους στο Διαφάνι θα γίνει αυτή την Παρασκευή στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύνολο των συντελεστών της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» θα εξεταστούν, ώστε να είναι ασφαλείς για να ξεκινήσουν επιτέλους εκ νέου τα γυρίσματα, όπως προγραμματίζεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στο Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σε τεστ από τη Λενιώ Σταμίρη και τον Φανούρη έως τον Δούκα Σεβαστό και την Αγορίτσα. Το ίδιο θα ισχύσει και για σκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και για το παιδί που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους αγαπημένους ηθοποιούς του σίριαλ. Που, σημειωτέον, ποτέ δεν χάθηκαν μεταξύ τους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας καθημερινά, στις 17.00, είχαν… τηλεδιάσκεψη.

Άγριες Μέλισσες

Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 18.00, το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 έστειλε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα προβάλλονται πλέον ολοκαίνουργια επεισόδια από τη σειρά εποχής που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο. Η πρώτη σεζόν της σειράς θα ολοκληρωθεί σε 150 επεισόδια, ενώ τη Δευτέρα θα δούμε το 90ό επεισόδιο. Φυσικά η σειρά θα συνεχιστεί και τη σεζόν 2020-2021.

Στόχος του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Όπως ενημερωθήκαμε, ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.

Πάντως, ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη. Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Θωμάς Κυπραίος, ο οποίος θα αναγκαστεί να ομολογήσει το έγκλημα και τη δολοφονία του Σαράντη Γεωργαλά στον μοναχό Ματθαίο. Ο ίδιος όμως δεν είναι έτοιμος να μπει στη φυλακή και να χάσει ό,τι αγαπάει πιο πολύ: την Ελένη. Από την άλλη μεριά, ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα, καθώς θα λάβει ένα σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής που μοιάζει με αυτό… του νοικάρη του. Μήπως ο Νέστορας έχει φτάσει πολύ κοντά στο να μάθει ποιος σκότωσε τον γιο του στην Κατοχή και να πάρει την εκδίκησή του;

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This