Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε άθελά της ότι κάνει το επόμενο βήμα με τον Νίκο Ηλιόπουλο; (video)

Μετά την αποκάλυψη ότι η Φαίη Σκορδά τον τελευταίο χρόνο έχει προχωρήσει σε νέο κεφάλαιο για την προσωπική της ζωή, με τον Head Of Digital του ομίλου «Πρώτο Θέμα», τα φλας έπεσαν πάνω τους.

Η Φαίη αν και το πρώτο διάστημα τηρούσε σιγήν ιχθύος, τους τελευταίους μήνες, δεν διστάζει να αναφερθεί στο πρόσωπο του αγαπημένου της, ακόμα και στα live της εκπομπής «Πρωινό».

Όπως όλα δείχνουν η σχέση τους πλέον είναι επίσημη, και οι δύο τους σχεδιάζουν μια επερχόμενη συγκατοίκηση, με τη Φαίη να αφήνει υπονοούμενα κατά την ανάλυση των ζωδίων στην εκπομπή της, από την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα.

Καθώς η αστρολόγος εξηγούσε ότι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού και έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 (ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει γεννηθεί στις 19) ότι πρόκειται να μετακομίσουν κάπου άλλου, η Φαίη Σκορδά χαμογελούσε και διέκοψε με αγωνία την Λίτσα Πατέρα για να ρωτήσει: «Ναι, ναι, ναι… Βλέπεις μετακόμιση;».

Οι συνάδελφοι και φίλοι της Δημήτρης Ουγγαρέζος και Άρης Καβατζίκης  θέλοντας να την «πειράξουν» ρωτούσαν τάχα ποιος είναι σκορπιός, με τη Φαίη να χαμηλώνει το βλέμμα και να γελάει με παιδική αμηχανία…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ