Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Η Μαντόνα έμαθε αργά ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό

Η ιέρεια της pop, δεν γλίτωσε από τον ιό της πανδημίας και ανακοίνωσε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι βρέθηκε θετική, κάτι που ανακάλυψε κάπως αργά… 

Η Μαντόνα αποκάλυψε ότι έκανε το τεστ και φάνηκε ότι είχε αντισώματα, κάτι που εξηγεί ότι η γρίπη που νόμιζε ότι είχε πριν λίγες εβδομάδες, ήταν τελικά Covdi-19. Οι ακυρώσεις τον συναυλιών της είχαν εγείρει ανησυχία στους φαν της, με την ίδια να κάνει λόγο για τραυματισμό.

«Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε η καλλιτέχνης που ακύρωσε αρκετές συναυλίες στο Παρίσι.

Μετά από μία εμφάνιση Grand Rex στις 22 Φεβρουαρίου κατά την περιοδεία της «Madame X», η Μαντόνα ματαίωσε την επόμενη συναυλία της ισχυριζόμενη ότι είχε τραυματισμό. Ακολούθησαν δύο ακόμα ακυρώσεις στο Παρίσι και έπειτα ήρθαν τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης στη Γαλλία. 

Στην δημοσίευση της η Μαντόνα επισύναψε το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για να ενισχύσει τις έρευνες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ