Η Κατερίνα Στικούδη εξηγεί ποια είναι τα μυστικά της για τέλειο σώμα

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz!

Η τραγουδίστρια που ακολούθησε και τα μονοπάτια της παρουσίασης ως εγχείρημα, το τελευταίο διάστημα, έχει αφοσιωθεί ξανά στη μουσική της μετά το γκρέμισμα της εκπομπής «My Style Rocks».

Στην διάρκεια της καραντίνας, η  Κατερίνα έμεινε στο σπίτι και πόζαρε αρκετές φορές δίπλα στην πισίνα, ενώ απόλαυσε την γυμναστική της στον κήπο. Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια απαντάει στις συχνές ερωτήσεις που της κάνουν οι φαν της για το πώς έχει χτίσει αυτό το υπέροχο γυμνασμένο κορμί.

Η Κατερίνα, προφανώς παραδέχτηκε ότι κάνει σκληρή προπόνηση τύπου Crossfit τα τελευταία χρόνια αλλά τονίζει ότι πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές. Το πιο σημαντικό; Πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα, κάτι που τονίζουν διαρκώς οι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι, καθώς η αφυδάτωση του οργανισμού μπορεί να εμφανιστεί ύπουλα στο σώμα με τη μορφή πείνας. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό το πρωί, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάζετε υπενθύμιση στο κινητό σας.

«Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφή μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit ! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας ??Επισης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας, καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία!», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This