Σάββατο 19/6/2021

Η Κατερίνα Στικούδη εξηγεί ποια είναι τα μυστικά της για τέλειο σώμα

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz!

Η τραγουδίστρια που ακολούθησε και τα μονοπάτια της παρουσίασης ως εγχείρημα, το τελευταίο διάστημα, έχει αφοσιωθεί ξανά στη μουσική της μετά το γκρέμισμα της εκπομπής «My Style Rocks».

Στην διάρκεια της καραντίνας, η  Κατερίνα έμεινε στο σπίτι και πόζαρε αρκετές φορές δίπλα στην πισίνα, ενώ απόλαυσε την γυμναστική της στον κήπο. Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια απαντάει στις συχνές ερωτήσεις που της κάνουν οι φαν της για το πώς έχει χτίσει αυτό το υπέροχο γυμνασμένο κορμί.

Η Κατερίνα, προφανώς παραδέχτηκε ότι κάνει σκληρή προπόνηση τύπου Crossfit τα τελευταία χρόνια αλλά τονίζει ότι πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές. Το πιο σημαντικό; Πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα, κάτι που τονίζουν διαρκώς οι διαιτολόγοι/διατροφολόγοι, καθώς η αφυδάτωση του οργανισμού μπορεί να εμφανιστεί ύπουλα στο σώμα με τη μορφή πείνας. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό το πρωί, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάζετε υπενθύμιση στο κινητό σας.

«Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφή μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit ! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας 😘💪Επισης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας, καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία!», έγραψε στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Καλημέρα !! Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφη μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit στο @stigmabox ! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας 😘💪Επισης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας , καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία !! 💕❤️💪👏

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ