Τρίτη 22/6/2021

Η συγκινητική ανάρτηση με τον τάφο του Στράτου Διονυσίου, από τον γιο του Άγγελο

Πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που το ελληνικό πεντάγραμμο θρήνησε με πόνο ψυχής τον χαμό του μοναδικού Στράτου Διονυσίου.

Ο ανυπέρβλητος λαϊκός τραγουδιστής που άφησε εποχή με τα τραγούδια του, είναι η διαχρονική επιλογή στη δισκοθήκη και την καρδιά κάθε Έλληνα. Σε ηλικία 55 ετών ο μοναδικός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω τα τέσσερα παιδιά του και ένα ολόκληρο έθνος να τον θρηνεί.

Το μουσικό του ταλέντο κληρονόμησαν οι γιοι του Στέλιος, Άγγελος και Διαμαντής ο οποίοι και χάραξαν την δική τους πορεία στον χώρο. 

Ο Στράτος έκλεισε τα μάτια του στις 11 Μαΐου το 1990 και αλλά ο κόσμος δεν ξέχασε ούτε στιγμή την προσφορά του στο λαϊκό στερέωμα. 

Ο γιος του Άγγελος, με αφορμή την επέτειο θανάτου του μεγάλου καλλιτέχνη, και πρώτα απ’όλα πατέρα του, ανάρτησε μια φωτογραφία από τον τάφο του στο Α’ Νεκροταφείο, με λουλούδια να κοσμούν το μνήμα του. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ