Νίκος Αναδιώτης: «Με αξίωσε ο Θεός εν μέσω καραντίνας και μετέλαβα» (video)

Must Read

Άφωνους μας άφησε η δήλωση του Νίκου Αναδιώτη ότι κοινώνησε εν μέσω καραντίνας.

Το διάσημο μοντέλο, έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την βαθιά πίστη του ενώ ήταν αντίθετος με την θεωρία που ήθελε τους ανθρώπους να κινδυνεύουν να κολλήσουν κορωνοϊό από την Θεία Κοινωνία. 

Ο ίδιος μιλώντας σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», εκμυστηρεύτηκε ότι αυτός και η οικογένειά του μετέλαβαν εν μέσω καραντίνας, την περίοδο δηλαδή που τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης είχαν κλείσει τις εκκλησίες και η Ιερά Σύνοδος είχε απαγορεύσει την μετάληψη.

«Για μένα που γνωρίζω και πιστεύω, θα θεωρούταν από πλευράς μου βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Κοινωνία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετέλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού. Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου. Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μου» δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί βέβαια πώς είχε αυτό το «προνόμιο» το διάσημο μοντέλο τη στιγμή που χιλιάδες πιστοί έκαναν υπομονή και στερήθηκαν τον Οίκο του Θεού αλλά και την Θεία Κοινωνία με σκοπό να κάνουν πράξη την αγάπη για τον πλησίον;

https://www.youtube.com/watch?v=GefsLVCvo_E

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This