3-6-2020

Σοφία Βόσσου: «Η Θεία Κοινωνία είναι ένα Μυστήριο και δεν κολλάς» (video)

Η Σοφία Βόσσου μετά την καραντίνα, επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζει νέο τραγούδι. Η τραγουδίστρια που βρέθηκε στο στούντιο ηχογράφησης, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό».

Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και παραδέχτηκε ότι πέρασε μόνη της όλο αυτό το διάστημα και ότι δεν έχει κάποιο σύντροφο, ενώ καταδίκασε τους άντρες που φλερτάρουν μέσω social media και ενίοτε προβαίνουν σε απρεπείς πράξεις:

«Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες, μπλοκάρω αμέσως. Τι χυδαίο πράγμα! Πόσο ένας άντρας να είναι γελοίος με αυτό το πράγμα και χυδαίος; Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Υπάρχουν και γυναίκες που τους λέει ο άντρας ένα γεια και στέλνουν φωτογραφίες αμέσως».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πως αντιλαμβάνεται τον φόβο του κορωνοϊού με τους πιστούς να επιστρέφουν στις εκκλησίες αυτή την Κυριακή μετά από το διάστημα που έμειναν μακριά από τον οίκο του Θεού:

«Δεν φοβάμαι να κοινωνήσω. αλλά μιλάω σαν χριστιανή. Εγώ πιστεύω ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα μυστήριο και δεν κολλάς. Θα έπρεπε μες τους αιώνες να είχαν αρρωστήσει και ιερείς και ο κόσμος» δήλωσε η Σοφία Βόσσου.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και το σποτ με τον Χρήστο Λούλη που μετά τις καταγγελίες στο  ΕΣΡ ότι είναι σεξιστικό:

«Είναι αστεία πράγματα, βρήκαμε τώρα να πούμε ότι το σποτ του Χρήστου Λούλη είναι σεξιστικό; Έλεος ρε παιδιά!» είπε και συμπλήρωσε ότι πρέπει οι Έλληνες να τα βρούμε μεταξύ μας γιατί είναι δύσκολή η περίοδος που έρχεται. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ