ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΔημήτρης Κόκοτας: «Υπάρχουν στιγμές που φαίνεται πιο βελτιωμένος – Περιμένουμε ένα θαύμα»

Δημήτρης Κόκοτας: «Υπάρχουν στιγμές που φαίνεται πιο βελτιωμένος – Περιμένουμε ένα θαύμα»

Η κατάσταση της υγείας του και η ελπίδα που δεν σβήνει ποτέ!

Με την ελπίδα για μια θεαματική βελτίωση να παραμένει ζωντανή, ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, η οποία δεν έχει σταματήσει στιγμή να προσεύχεται για εκείνον!

Ήταν Μάρτιος του 2024 όταν η είδηση για τον Δημήτρη Κόκοτα πάγωσε το πανελλήνιο. Από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα.

Η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» του ANT1, μεταφέροντας τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας του και συγκινώντας με τα λόγια της για τον αδελφό της.

Τα τελευταία νέα από το προσκέφαλο του Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης κάνει τον δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι, και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προσευχόμαστε να γίνει καλύτερα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Ευχόμαστε όλοι να πάει προς το καλύτερο. Τώρα είναι η ίδια η κατάστασή του, κάποιες στιγμές μπορεί να είναι, να φαίνεται πιο βελτιωμένος, αλλά μέχρι εκεί. Πάω στο νοσοκομείο, τον βλέπω, του μιλάω πάντα.

Του λέω «Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά». Δεν μπορώ να σας πω (αν αντιδράει), συγγνώμη. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να γυρίσει στην οικογένειά του και σε αυτούς που τον αγαπούν. Στεναχωριέμαι για τον Δημήτρη που είναι εκεί, και σου λέω, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να πάει σπίτι του. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για εκείνον. Η Κατερίνα είναι βράχος δίπλα του. Εννοείται. Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους. Καλό Πάσχα, υγεία, σε όλους» ανέφερε η Έλλη Κόκοτα.

Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης