Από φθινόπωρο «Big Brother», «My Style Rocks» και «8 λέξεις» στον Σκάι

Must Read

Ο Σκάι από την αρχή της νέας σεζόν θα λανσάρει επιτέλους το «Big Brother» με τον Χάρη Βαρθακούρη, το οποίο… έφαγε η πανδημία.  Η παραγωγή κόστισε χρυσάφι και το φθινόπωρο θα βγει on air ο… κόσμος να χαλάσει!

Συζητήσεις γίνονται όμως και για την επιστροφή του reality επιβίωσης «Survivor», πιθανότατα για το δεύτερο μισό της σεζόν. Το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα συνεχιστεί, ενώ στο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχει σίγουρα και ένα μουσικό σόου, το οποίο μπορεί να είναι το «The Voice», μπορεί και το φρέσκο «The Masked Singer», με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά. Η Τατιάνα Στεφανίδου -ως γνωστόν- αποχωρεί από το κανάλι, ενώ σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία ο σταθμός θα συνεχίσει από το φθινόπωρο με τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «8 λέξεις» των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.

Στη σειρά θα εισβάλουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι Στέφανος Μιχαήλ και Νίκος Πολυδερόπουλος. Τέλος, από Σεπτέμβριο θα δούμε ξανά και το «My Style Rocks», πιθανότατα με αλλαγές στα πρόσωπα, αφού -όπως ακούγεται– θα πάρουν μέρος και άντρες με ωραίο στιλ στο reality. Στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραμένει με την ίδια μαχητικότητα η Σία Κοσιώνη.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This