Η Ελένη Μενεγάκη θα πει αντίο στους τηλεθεατές την πρώτη μέρα του Ιουλίου

Must Read

Ούτε λεπτό παραπάνω απ’ ό,τι ορίζει το συμβόλαιό της δεν θα έμενε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» του Alpha, αλλά χρωστάει τρεις εκπομπές κι έτσι θα κάνει γκραν φινάλε μεσοβδόμαδα!

Η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της στο κανάλι, αλλά και τους τηλεθεατές την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, που πέφτει Τετάρτη και όχι την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου ή την πρώτη του Ιουλίου, όπως μας είχε συνηθίσει η ίδια όλα τα προηγούμενα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας της. Κι αυτό διότι -σύμφωνα με το zappit.gr- τις ημέρες του Πάσχα, τη Μεγάλη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη δεν έκανε εκπομπές, οπότε θα τις… ξεχρεώσει τη Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Η «ωραία Ελένη», όπως ανακοίνωσε, δεν θα συνεχίσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν κάνοντας πράξη ένα όνειρο χρόνων, με σκοπό να ασχοληθεί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της. Να ξεκουραστεί, να κάνει πράγματα που της έχουν λείψει, να κάνει ταξίδια που τόσο πολύ επιθυμεί αλλά και να «ανοίξει» τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και σε άλλους τομείς, εκτός της τηλεόρασης. Όπως η ίδια ξεκαθάρισε, θα επιστρέψει και πάλι μπροστά από τις κάμερες, αλλά δεν αποκάλυψε πότε! «Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, όπως κάνω κάθε χρόνο. Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, θέλω να είμαι ελεύθερη κι ελπίζω να τα ξαναπούμε» ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της ανήμερα της ονομαστικής εορτής της.

Δείτε επίσης: Η «περίεργη» απόφαση για κατάργηση του άρθρου 362 ανοίγει το δρόμο για μπαράζ δυσφημίσεων διά του Τύπου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This