Αναβρασμός στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 – Η Φαίη Σκορδά ψάχνει νέους συνεργάτες

Must Read

Η Φαίη Σκορδά αναζητά νέους συνεργάτες για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της επόμενης σεζόν, που θα είναι πολύ μεγάλος!

Από τη μια μεριά η Κατερίνα Καινούργιου στο Open, η οποία έχει κερδίσει πόντους στο νεανικό κοινό, και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποτελεί σταθερή αξία στο Star, και από την άλλη η νέα αντίπαλός της, η Ελεονώρα Μελέτη, με την infotainment εκπομπή που ετοιμάζει στον Alpha, έχουν βάλει… φωτιές στην ωραία Φαίη.

Περισσότερο δε από όλες η Μελέτη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μαγκαζίνο της στήνει ο αεικίνητος Νίκος Μάνεσης, ο οποίος ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας, αφού είναι πρώτος σε τηλεθέαση τα Σαββατοκύριακα.

Οπως ακούγεται λοιπόν, η Φαίη έκανε πρόταση στην Ιωάννα Τούνη να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής της από το ερχόμενο φθινόπωρο, αλλά πήρε αρνητική απάντηση από την εκρηκτική Θεσσαλονικιά influencer, η οποία έχει αυξημένες υποχρεώσεις στη συμπρωτεύουσα.

Οι μόνοι από τους φετινούς συνεργάτες της που θα παραμείνουν σίγουρα δίπλα της είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος με το ταμπεραμέντο του δίνει τον ρυθμό στην εκπομπή, και φυσικά η Λίτσα Πατέρα, η οποία υπήρχε πριν και θα υπάρχει και μετά τη Φαίη στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ υπό διαπραγμάτευση είναι και οι Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης. Στην παρέα της Φαίης φαίνεται πως θα μείνει και η σκερτσόζα Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία βγάζει και ειδήσεις και δεν βρίσκεται απέναντι από τους ανθρώπους της showbiz, όπως η Γραμμέλη, που είναι και τηλεκριτικός.

Ο Άρης Καβατζίκης, από την άλλη, έχει δυνατό ρεπορτάζ από το περιοδικό «Hello!» κι αυτό είναι στα συν του. Είναι, όμως, αρκετό για να παραμείνει στην εκπομπή; Η Φαίη, η οποία διανύει μια πολύ ωραία φάση στα προσωπικά της, θέλει να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της στην πρωινή ζώνη και είναι αποφασισμένη για αλλαγές.

Δείτε επίσης: Στυλιστική τιτανομαχία: Παπαπαναγιώτου Vs Ταμτάκος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This