Τρίτη 15/6/2021

«Άγριες Μέλισσες»: Η τρομερή αποκάλυψη από τον γιο της Ανέτ και η παράτολμη απόφαση της Πηνελόπης

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και οι ισορροπίες μεταξύ των ηρώων αρχίζουν να κλονίζονται. Η Ελένη (Μ. Κίτσου) αναγκάζεται να πει την αλήθεια στον Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου) για τη συμφωνία των αδελφών της, γεγονός που θα τον σοκάρει. Το ότι την παρακολούθησε οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι.

Την ίδια ώρα, η Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά) κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη (Ν. Ψαρράς) που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς εκείνος ήρθε για να μείνει. Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) αντιλαμβάνεται, έντρομος, ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου). Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) νιώθει ότι τα σχέδιά του κινδυνεύουν, ενώ ένα τηλεγράφημα από το υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μη την αφήσει να φύγει από τα χέρια του. O Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια αποκάλυψη «βόμβα» που θα γκρεμίσει, οριστικά και συθέμελα, την ηρεμία όλων. O ίδιος, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη), αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο.

Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, έπειτα από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της. Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη), μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της.

Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή), μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας (Χ. Πλαΐνης) κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Κι ενώ όλο το χωριό γιορτάζει στο καφενείο τη νίκη ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, ο Δούκας εμφανίζεται οργισμένος και διακόπτει το γλέντι. Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά-Φαμέλη) κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει ακόμα μια φορά. Ταυτόχρονα, ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη.

Η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά στο ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια, προκαλώντας την οργή του. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλημμά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα βλέπουν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους, ενώ την ίδια στιγμή οι υποψίες του Δούκα για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του αυξάνονται και αποφασίζει να το ψάξει.

Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει με τον Θωμά ξεκάθαρα. Η Βιολέτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, έτσι ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Η επιστροφή του Μελέτη και η αποκάλυψη πως είναι γιος της Ανέτ έχουν προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά ο Δούκας παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα.

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) ανακαλύπτει άλλο ένα ψέμα του Κυπραίου και μαζί με τον Προύσαλη (Γ. Σουξές) καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής (Γ. Κουκουράκης) βοηθάει τη Θεοδοσία.

Δείτε επίσης: Αναβρασμός στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 – Η Φαίη Σκορδά ψάχνει νέους συνεργάτες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ