Τρίτη 15/6/2021

Ύμνοι του Γιώργου Παπαδάκη για τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού! Τρία χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή (video)

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Μίνως Κυριακού και χθες το «Πρωινό» ξεκίνησε με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει συγκινητικά λόγια για εκείνον, τιμώντας τη μνήμη του.

Ο παλαιότερος παρουσιαστής του καναλιού, έχοντας δίπλα του τη Φαίη Σκορδά, παρακολούθησαν ένα αφιερωματικό βίντεο για τον ιδρυτή του ομίλου ΑΝΤ1 και κατόπιν μίλησε από καρδιάς για τον αείμνηστο επιχειρηματία. «Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζομένους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου. Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση στον Μίνωα Κυριακού» είπε ο κύριος «Καλημέρα, Ελλάδα» και συνέχισε:

«Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε “συμφωνώ”, ενώ ήταν δική του σκέψη. Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…».

Δείτε επίσης: Μύδροι του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα για το παρακράτος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ