Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God» – Μοναχή «Βούλα» η Τόνια Σωτηροπούλου

Must Read

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται επί ελληνικού εδάφους τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής «Man of God» («Άνθρωπος του Θεού»), με θέμα τη ζωή και το έργο του αγίου Νεκταρίου.

Η ταινία, που δημιουργείται με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του (Νοέμβριος 1920), υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Γελένα Πόποβιτς, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το γεγονός λοιπόν ότι τα γυρίσματα καθυστέρησαν περίπου δύο μήνες να αρχίσουν λόγω της πανδημίας έχει κάνει τώρα τους συντελεστές της να… τρέχουν μαραθώνιο, ολοκληρώνοντας τη μία μετά την άλλη τις σκηνές της υπό αντίξοες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες.

Σε προηγούμενο σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας Espresso, πριν από περίπου έναν μήνα, δημοσιοποιήσαμε backstage εικόνες με τον πρωταγωνιστή του φιλμ Άρη Σερβετάλη, ο οποίος φόρεσε τα ράσα για τις ανάγκες του ρόλου του προστάτη της Αίγινας. Τούτη τη φορά, ωστόσο, θα εστιάσουμε φωτογραφικά σε δύο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς που δηλώνουν ηχηρή παρουσία στο ίδιο καλλιτεχνικό εγχείρημα. Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες δίνουν σάρκα και οστά σε δύο καλόγριες, τη Βούλα και τη Μαρία, αντίστοιχα.

Και μπορεί την Καρυοφυλλιά να την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να «τσαλακώνει» την εικόνα της για χάρη της τέχνης, ωστόσο η Τόνια είναι μάλλον η πρώτη φορά που τολμά να κάνει κάτι τέτοιο και σίγουρα το υποκριτικό στοίχημα για εκείνη είναι μεγάλο.

Στις εικόνες που εξασφαλίσαμε από τα γυρίσματα της ταινίας βλέπουμε τις δύο γυναίκες να ετοιμάζονται για μια έντονη συναισθηματικά σκηνή, με την ενδυματολόγο Εύα Νάθενα να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο styling λίγο πριν η σκηνοθέτις και σεναριογράφος Γελένα Πόποβιτς δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι κάμερες την εγγραφή. Στη σκηνή η μοναχή Μαρία φαίνεται συντετριμμένη, ενώ η μοναχή Βούλα καταβάλλει προσπάθεια να την ηρεμήσει. Το γιατί θα το μάθουμε όταν βγει το «Man of God» στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Στο ίδιο γύρισμα, πάντως, ο φακός κατέγραψε εικόνες και με τον Αλέξανδρο Μυλωνά, καθώς περίμενε υπομονετικά να αρχίσει η δική του σκηνή, έχοντας κατεβασμένη τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό στο πηγούνι του, όπως επίσης τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Πανάγο Ιωακείμ. Να θυμίσουμε ότι στη διανομή συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Παύλος Κουρτίδης, ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πέτροφ, αλλά και ο Αμερικανός σταρ Μίκι Ρουρκ, ο οποίος θα υποδυθεί τον παράλυτο που θεραπεύθηκε και θα βρεθεί στη χώρα μας για τα γυρίσματα μόλις το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Δείτε επίσης: Λίστα Πέτσα – Τα χάλασαν στη «μοιρασιά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This