Η Ελένη Μενεγάκη σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη

Must Read

«Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν, πονάνε, υποφέρουνε, ματώνουν κι αρχίζουν πάλι απ’ την αρχή» λέει o Στέλιος Ρόκκος και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του ΑΝΤ1 ταιριάζει γάντι!

Μπορεί η ωραία Ελένη να χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στην Αχλα της Άνδρου, αγκαλιά με τις κόρες της, αλλά η τύχη της στα επαγγελματικά της δουλεύει σε… γοργούς ρυθμούς!

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες (και επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Espresso» στο οποίο λέγαμε πως η παρουσιάστρια θα πάρει τις ανάσες της και θα κάνει το απόλυτο comeback), ο ΑΝΤ1 και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται σε συζητήσεις. Οι επαφές της με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μάλιστα έχει πέσει η πρόταση για ένα εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη.

Μην απορήσετε, λοιπόν, αν η παρουσιάστρια, η οποία έχει δει την καριέρα της να εκτινάσσεται στο κανάλι της οικογένειας Κυριακού, επιστρέψει στον σταθμό που την έστεψε βασίλισσα.

Για την ιστορία, το 1995, η ωραία Ελένη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μία σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Ταυτόχρονα, άρχισε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε σε βασίλισσα της TV. Το 2005 πήρε μεταγραφή για το κανάλι Alpha και ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, ενώ από το 2011 μέχρι το 2020 παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη».

Η μετεγγραφή της στον Alpha το 2005 τής στοίχισε την καλή σχέση της με το κανάλι του ΑΝΤ1 και τότε ο αντιπρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού είχε πει το περίφημο «Όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος». Όμως, τα πάντα στη ζωή αλλάζουν και ένα τραγικό γεγονός στάθηκε η αφορμή για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους και αυτό δεν ήταν άλλο από τον χαμό του ιδρυτή του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού. Τότε η Ελένη, όχι μόνο είχε τιμήσει με την παρουσία της στην κηδεία τον άνθρωπο που λάτρεψε επαγγελματικά πολύ (το ίδιο και εκείνος), αλλά είχε λυγίσει στο ύστατο «χαίρε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This