«Κυπριακό ζήτημα» στον Big Brother για τη μη συμμετοχή κανενός παίκτη από τη Μεγαλόνησο

Must Read

«Βράζει» η Κύπρος με το «Big brother» της νέας εποχής, καθώς η παραγωγή έριξε… πόρτα σε όλους τους Κύπριους υποψήφιους παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή.

Οι ιθύνοντες του ριάλιτι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Κάραλη, προτίμησαν να βάλουν στο σπίτι του «Μεγάλου αδελφού» πρόσωπα που έχουν έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία, τη Ρουμανία και το Μπαγκλαντές, αφήνοντας εντελώς στην… απέξω τους Κυπρίους, οι οποίοι -όπως και να το κάνουμε- έχουν παράδοση συμμετοχής στα ελληνικά ριάλιτι.

Μάλιστα, το κοινό από τη Μεγαλόνησο έχει αποδείξει πολλάκις ότι ψηφίζει πολύ πιο φανατικά σε σχέση με το ελληνικό ή άλλων εθνικοτήτων που ζουν στη χώρα μας. Κι όμως, στο κανάλι του Φαλήρου έκριναν και αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας Κύπριος, έτσι για… δείγμα, στην αμφιλεγόμενη εκπομπή, την οποία ανέσυραν από το χρονοντούλαπο και την επανέφεραν στους δέκτες μας έπειτα από δύο δεκαετίες.

Όπως μαθαίνουμε, οι Κύπριοι fans του άγριου ριάλιτι είναι έξαλλοι με τον Σκάι και την παραγωγή του πρότζεκτ, κάνοντας λόγο για προκλητική συμπεριφορά απέναντί τους.

«Βόμβα, κανένας Κύπριος παίκτης στην πρεμιέρα του “Big brother”» είναι ένας χαρακτηριστικός τίτλος από τους πολλούς που κυκλοφορούν τις τελευταίες δύο ημέρες στις lifestyle ιστοσελίδες της Κύπρου. Αρκετοί είναι μάλιστα και οι χρήστες του twitter στη χώρα που ξέσπασαν με οργισμένα «τιτιβίσματα» εναντίον του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, καλώντας σε μποϊκοτάζ του ριάλιτι που προβάλλεται και στη Μεγαλόνησο μέσα από τη συχνότητα του Sigma TV.

Από τα social media της Κύπρου δεν λείπουν και κάποια εθνικιστικά σχόλια, που επιχειρούν να συνδέσουν το γεγονός της μη επιλογής παικτών του «Big brother» από την Κύπρο με τη συνεργασία του Σκάι με την εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί σε άλλα πρότζεκτ του σταθμού, καθώς το «Big brother» ανήκει ως γνωστόν στην ολλανδική εταιρία παραγωγής Endemol.

Τεταμένες σχέσεις

«Τη στιγμή που οι σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου με την Τουρκία είναι εξαιρετικά τεταμένες, ο Σκάι συνεχίζει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική, λόγω της επαγγελματικής συνεργασίας που έχει με τον Τούρκο παραγωγό και φίλο του Ερντογάν, Ατζούν Ιλιτζαλί. Πάλι καλά που δεν βάλανε και κανέναν Τούρκο στο ελληνικό “Big brother”» έγραψε κάποιος πολύ αιχμηρά σε μία από τις ατελείωτες διαδικτυακές συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες, με ορισμένους Κυπρίους να ασπάζονται την άποψή του κι άλλους να την απορρίπτουν ως άσχετη με το θέμα.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Κύπριο δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη του γνωστού lifestyle site Showtime Cy Κώστα Κωνσταντίνου, ο οποίος μας μίλησε σχετικά με το γεγονός της έλλειψης Κύπριου ένοικου στο ριάλιτι. «Υπάρχει μεγάλος θυμός και αναστάτωση στην Κύπρο και όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν μπήκε Κύπριος παίκτης στο “Big brother”. Πολλοί αναφέρουν ότι από τη στιγμή που προβάλλεται και στην κυπριακή τηλεόραση δεν υπήρχε λόγος να αποκλείσουν του Κυπρίους. Έτσι το ενδιαφέρον του κοινού στο νησί για το ριάλιτι είναι πολύ μικρό από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος Κύπριος παίκτης σ’ αυτό» μας είπε, συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι μετά τις έντονες διαμαρτυρίες που υπήρξαν ο Σκάι προτίθεται να βάλει δύο Κύπριους παίκτες στο σπίτι του «Μεγάλου αδελφού» στη συνέχεια του ριάλιτι.

«Δεδομένου ότι οι περισσότεροι Κύπριοι παίκτες καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό στα ελληνικά ριάλιτι, πολλοί τηλεθεατές εδώ στην Κύπρο θεωρούν ότι ο Σκάι φοβήθηκε τις δυνάμεις και την ομοψυχία που δείχνει η Κύπρος, στηρίζοντας τους ανθρώπους της στα ριάλιτι σε κάθε ψηφοφορία».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This