Πρεμιέρες με τρακ και συγκίνηση στον Alpha! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησαν δυναμικά (video)

Must Read

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε με το «Happy Day» μέσα στο κέφι και πώς να μην ήταν άλλωστε, αφού είχε καλεσμένο τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που λάμβανε… από τις δύο κορούλες του!

Έτσι, στο κλείσιμο της παρουσίας του στο πλατό, μια ερώτηση ήταν αρκετή να του προκαλέσει μια γλυκιά αμηχανία. «Μπαμπά, το ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ;» σημείωσαν οι δύο κορούλες του γνωστού δημοσιογράφου. «Το ξέρω, το ξέρουν και δεν χρειάζεται καν να το λέμε» αποκρίθηκε αμέσως ο Αντώνης Σρόιτερ, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να σπεύδει να ευχαριστήσει την Ιωάννα Μπούκη για την παρουσία της στο πλατό. Η σύζυγος του anchorman του Alpha, μάλιστα, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για την ιδιαίτερη αυτή συνέντευξη στον άντρα της από τις κόρες τους και δάκρυσε.

https://streamable.com/obfye3

Τη σκυτάλη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε η Ελεονώρα Μελέτη με την infotainment εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», στις 11. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα κοραλί φόρεμα και ήταν πανέμορφη, αλλά και πολύ τρακαρισμένη. Ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος έχει τη γενική επιμέλεια της εκπομπής, έδωσε κουράγιο στην Ελεονώρα και στον αέρα, καθώς μια ενημερωτική εκπομπή και μάλιστα ζωντανή θέλει πολύ… γκάζι.

Ο Τάσος Τεργιάκης, πρώην στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται να δένει πολύ αρμονικά με τη Μελέτη και προφανώς θα της χαρίσει πολλά αποκλειστικά θέματα. Απλώς, η ίδια η Ελεονώρα πρέπει να βρει και πάλι τα πατήματά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This