Ξαναμοιράζει την… τράπουλα στην πρωινή ζώνη το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου

Must Read

Η Καινούργιου, με τη μητέρα της πίσω στο πλατό για γούρι, επέστρεψε στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και η τράπουλα μοιράστηκε από την αρχή στην πρωινή ζώνη. Η τηλεθέαση ήταν απλόχερη με την ξανθιά παρουσιάστρια του Open, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό με 14,8%. Στο γενικό σύνολο, όμως, έπεσε στην έβδομη θέση και στο 10,7%.

Την κορυφή κατέκτησαν οι «Αταίριαστοι» στον Σκάι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, οι οποίοι στο γενικό σύνολο χτύπησαν 28,8%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρωινή ζώνη φέτος δεν εμφανίζονται υψηλές τηλεθεάσεις καθώς κυμαίνονται από 10% μέχρι 15%. Και αυτό γιατί πλέον και τα κανάλια είναι πολλά, αλλά και οι εκπομπές και η πίτα έχουν μοιραστεί.

Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, την τρίτη θέση κατέκτησε το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά με 12,9%, την τέταρτη η εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» με 11,6%, την πέμπτη η Ιωάννα Μαλέσκου στον Σκάι με 11,5%, την έκτη η Μελέτη στον Alpha με 10,4%, ενώ τις δύο τελευταίες θέσεις κατέκτησαν οι εκπομπές «Ώρα για φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (9,5%) και «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη (8,4%).
Στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση είχε ως εξής: «Ώρα για φαγητό» 18,9%, «Αλήθειες με τη Ζήνα» 12,1%, «Το Πρωινό» 11,9%, «Love It» 11,9%, «Ώρα για Μελέτη» 10,8%, «Ευτυχείτε» 10,7% και «Στη φωλιά των Κου Κου» 8%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This