Οκτώ υποψήφιες νύφες του «Bachelor» είχαν πάρει σβάρνα στο παρελθόν reality και εκπομπές (video)

Must Read

Ποιος κεραυνοβόλος έρωτας και ποια ρομαντική αγάπη; Αν ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος φαντάζει τόσο νάρκισσος στον τηλεοπτικό κοινό, που μάλλον είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του και όχι με κάποια κοπέλα από το reality σχέσεων του Alpha, οι υποψήφιες νύφες δεν πάνε πίσω…

Αυτές μπορεί να μην είναι ερωτευμένες με το είδωλό τους στον καθρέφτη, αλλά είναι παθιασμένες με τη δημοσιότητα και πριν από τον «Εργένη» είχαν πάρει σβάρνα και άλλες παραγωγές ψάχνοντας μια θέση στους προβολείς της TV. Γιατί, αν σου κάτσει; Το χρήμα, άλλωστε, πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς…

Το «Bachelor» είναι εδώ, έχει γίνει trend, καθώς 20 κοπέλες διεκδικούν έναν άντρα και σκίζουν τα φουστάνια τους για αυτόν. Τα σκίζουν, όμως, από πάθος ή για χάρη της αναγνωρισιμότητας και του δικής τους επαγγελματικής καριέρας; Και εντάξει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε παίξει στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads», το γνωρίζαμε.
Αλλά ότι οκτώ κοπέλες έχουν πάρει μέρος σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές ήταν κάτι που δεν το ξέραμε! Πού έχουμε ξαναδεί, λοιπόν, τις πολύφερνες νύφες;

Την 20χρονη ζωγράφο Σαμάνθα την είχαμε απολαύσει σε καλλιστεία, τη συνομήλική της Εριέττα, η οποία ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού, στην εκπομπή «Ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή».

Επίσης, την 26χρονη Αναστασία Βοσκανίδου από την Αλεξανδρούπολη (στο παρελθόν σύντροφος του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη) ως υποψήφια στο «GNTM», ενώ την 20χρονη κομμώτρια Αντζελίνα, στις παραγωγές «Σκάσε και κολύμπα» και «Μy man can».

Aκόμη, την 21χρονη Μαριεύη από την Κρήτη, η οποία θέλει να ανοίξει γυμναστήριο στην πατρίδα της, την πετύχαμε στο «GNTM», ενώ τη διακοσμήτρια Ντάρια από τη Ρωσία, σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Όσο για τη Βίβιαν; Ε, αλίμονο, στο «Shopping Star» του Star με τη Βίκυ Καγιά! Τέλος, την 38χρονη (κατά τα λεγόμενά της) τραγουδίστρια Έλενα την έχουμε δει στην παραγωγή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Κατά τα άλλα, η τηλεόραση ψάχνει για νέα και φρέσκα πρόσωπα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cJJz-Y5uqx4&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This