Δευτέρα 17/5/2021

Ο Μανώλης Κοττάκης «απαντά» στη μήνυση του Ερντογάν: Κανείς δεν μας απειλεί, κανείς δεν μας εκβιάζει! (video)

Χειμαρρώδης ήταν ο Μανώλης Κοττάκης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας το θέμα της μήνυσης του προέδρου Ερντογάν κατά της εφημερίδας «δημοκρατία».

Ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως οι εφημερίδες «δημοκρατία» και Εστία είναι 2 έντυπα τα οποία «έχουν δώσει εξετάσεις ευπρέπειας και μαχητικότητας αλλά και εκστρατεία για την αποφυγή του εκχυδαϊσμού του δημοσίου βίου». Στη συνέχεια σχολίασε πως από τον περασμένο Ιανουάριο που επιχειρήθηκε η εισβολή στον Έβρο, έως και σήμερα, η τουρκική ηγεσία στο σύνολό της (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, στρατιωτικοί και ΜΜΕ), απευθύνονται καθημερινά με τις χειρότερες ύβρεις απέναντι στον ελληνικό λαό, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον πρωθυπουργό και την πολιτική ηγεσία.

Διευκρίνισε επίσης, πως το επιθετικό, σκληρό και μη ευγενικό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», δεν απευθύνεται στο πρόσωπο του προέδρου Ερντογάν, αλλά στον θεσμό του αρχηγού του τουρκικού κράτους, και η μόνη σημασία του ήταν να δείξει στην απέναντι πλευρά, ότι τα Έθνη έχουν αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και δεν δέχονται προσβολές!

Κλείνοντας, σχολίασε πως δεν γνωρίζει ποια είναι τα όρια της ελευθεροτυπίας στην Τουρκία και κάλεσε τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας να υποδείξει εκείνος πως θέλει να τον χαρακτηρίζουν (μετά τα όσα έχει… «σύρει» συνολικά η χώρα του στον ελληνικό λαό, με κάθε μέσο και τρόπο).

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ