Ο Μανώλης Κοττάκης «απαντά» στη μήνυση του Ερντογάν: Κανείς δεν μας απειλεί, κανείς δεν μας εκβιάζει! (video)

Must Read

Χειμαρρώδης ήταν ο Μανώλης Κοττάκης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας το θέμα της μήνυσης του προέδρου Ερντογάν κατά της εφημερίδας «δημοκρατία».

Ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως οι εφημερίδες «δημοκρατία» και Εστία είναι 2 έντυπα τα οποία «έχουν δώσει εξετάσεις ευπρέπειας και μαχητικότητας αλλά και εκστρατεία για την αποφυγή του εκχυδαϊσμού του δημοσίου βίου». Στη συνέχεια σχολίασε πως από τον περασμένο Ιανουάριο που επιχειρήθηκε η εισβολή στον Έβρο, έως και σήμερα, η τουρκική ηγεσία στο σύνολό της (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, στρατιωτικοί και ΜΜΕ), απευθύνονται καθημερινά με τις χειρότερες ύβρεις απέναντι στον ελληνικό λαό, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον πρωθυπουργό και την πολιτική ηγεσία.

Διευκρίνισε επίσης, πως το επιθετικό, σκληρό και μη ευγενικό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», δεν απευθύνεται στο πρόσωπο του προέδρου Ερντογάν, αλλά στον θεσμό του αρχηγού του τουρκικού κράτους, και η μόνη σημασία του ήταν να δείξει στην απέναντι πλευρά, ότι τα Έθνη έχουν αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και δεν δέχονται προσβολές!

Κλείνοντας, σχολίασε πως δεν γνωρίζει ποια είναι τα όρια της ελευθεροτυπίας στην Τουρκία και κάλεσε τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας να υποδείξει εκείνος πως θέλει να τον χαρακτηρίζουν (μετά τα όσα έχει… «σύρει» συνολικά η χώρα του στον ελληνικό λαό, με κάθε μέσο και τρόπο).

Δείτε το βίντεο:

https://vimeo.com/460273716

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This