Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Ο Θανάσης Μαυρίδης και τα πετρέλαια από το Ιράν

Λάθος έκφραση, ή βγαίνουν για τα καλά τα όπλα από τα θηκάρια πέριξ του μεγάρου Μαξίμου; Διότι η επιλογή του σθεναρού υποστηρικτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη κ. Θανάση Μαυρίδη να αναφερθεί με νόημα στα «πετρέλαια από το Ιράν που χρηματοδοτούν συμμορίες», δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Όπως δεν είναι τυχαία και η απορία του Θανάση Μαυρίδη για το πως μπορούν να επιβιώνουν προπαγανδιστικοί μηχανισμοί. Που βρίσκουν τα λεφτά.
Η αναφορά αυτή λοιπόν έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του μεγάλου αμερικανικού περιοδικού The New Republic, όπου μεταξύ άλλων γίνεται ευθέως αναφορά για την εμπλοκή Έλληνα μιντιάρχη σε λαθρεμπόριο πετρελαίου από το Ιράν. Μία αναφορά που ήδη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις την άλλη πλευρά του ατλαντικού που σίγουρα θα προκαλέσουν τσουνάμι στην Ελλάδα.

Το επίμαχο άρθρο του μεγάλου αμερικανικού περιοδικού

Μπορεί ο έμπειρος αρθρογράφος Θανάσης Μαυρίδης να θέτει κυρίως στο στόχαστρο την αξιωματική αντιπολίτευση και στελέχη της, ο αριστοτεχνικός τρόπος όμως που απεμπλέκει τα πετρέλαια από το Ιράν από την αναφορά στον ΣυΡιζΑ, αφήνει περιθώριο για μία σειρά ερμηνειών. Σε συνδυασμό μάλιστα μίας παράλληλης έρευνας που φαίνεται να υπάρχει από την δικαιοσύνη και εμπλέκει μιντιακό συγκρότημα με αμετάκλητες καταδίκες με χρηματοδότηση από εταιρεία με εμπλοκή σε λαθρεμπόριο πετρελαίου από το Ιράν και όχι μόνο. Όπως ακριβώς τα γράφει ο κύριος Μαυρίδης δηλαδή.

Λάβετε υπόψιν σας και την περίεργη ανέλιξη στελέχους στο μιντιακό – δημοσκοπικό τοπίο ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με το Ιράν και σήμερα συνεργάζεται με εκδοτικό όμιλο, ανταγωνιστικό αυτού του κ. Μαυρίδη…

Μένει να δούμε εάν γνωρίζει κάτι παραπάνω και εαν θα δικαιωθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ