Η περιζήτητη Nατάσα Καλογρίδη το πήρε απόφαση και επιστρέφει στη showbiz

Must Read

Η Nατάσα Καλογρίδη έτοιμη για comeback στη showbiz! Η γνωστή ηθοποιός πέρασε το κατώφλι των γραφείων της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και συζήτησε μαζί του για τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Εκεί παραμόνευε η κάμερα του «Ευτυχείτε!» και της «έκλεψε» δηλώσεις. «Είμαι καλά! Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο. Πρέπει να εξετάσουμε το μέσα μας και πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό. Βλέποντας μία απαγόρευση, ο άνθρωπος αντιδρά περίεργα, δεν του αρέσει. Έχω κι εγώ τον μηχανισμό μου» είπε αναφορικά με όσα ζούμε, ενώ πήρε θέση και για το στοπ σε θεατρικές παραστάσεις λόγω κορονοϊού: «Ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ, δεν θέλω να μπω σε αυτό! Εγώ θέλω να είμαστε καλά και να γίνουν έτσι τα πράγματα ούτως ώστε να ξαναμπούμε σε μια κανονικότητα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας και θα είναι χαρά μας να πειθαρχούμε κιόλας».

Όσο για το αν θα συμμετέχει στο «J2US», η ίδια δεν το διέψευσε και ντρίμπλαρε με χιούμορ την ερώτηση που της έγινε: «Με ζητάνε από παντού! Δεν ξέρω τι να διαλέξω… Πάντα θα γίνονται συζητήσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This