Σε σοκ η Ντέπυ Γκολεμά μετά την αυτοκτονία του γείτονά της που πήδηξε από την ταράτσα

Τραγωδία στην πολυκατοικία της γνωστής δημοσιογράφου

Must Read

Η Ντέπυ Γκολεμά βρίσκεται σε σοκ μετά από το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό ότι ένας γείτονάς της έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας. Οπως περιέγραψε μάλιστα, η ίδια άκουσε τον γδούπο που έκανε το σώμα του άτυχου άντρα μόλις προσγειώθηκε στο έδαφος, όμως εκείνη τη στιγμή ούτε που μπορούσε να διανοηθεί τι είχε συμβεί:

«Σοκαρισμένη! Χθες βράδυ αργά, 2.30πμ. Από το παράθυρο μου άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Υπέθεσα πως από τον πάνω όροφο κάτι βαρύ έπεσε στο πάτωμα. Σκέφτηκα να βγω αλλά είπα τέτοια ώρα, άσε αύριο. Άλλωστε καμία φωνή δεν ακούστηκε. Μόνο ο ήχος του ασανσέρ με παραξένεψε « τέτοια ώρα» είπα, αλλά και πάλι.

Σήμερα το πρωί με ξύπνησε η αστυνομία. Ο άνδρας του διπλανού μου διαμερίσματος, είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον θόρυβο τον άκουσαν και άλλοι αλλά κανείς μας δεν σκέφτηκε κάτι κακό. Ούτε η ίδια του η γυναίκα. Απίστευτο…..». έγραψε στον λογαριασμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This