«Μονομαχία» για τον Νότη! Στεφανίδου και Μελέτη θέλουν τον Σφακιανάκη να μιλήσει στις εκπομπές τους

Και οι δυο παρουσιάστριες έχουν βάλει στόχο να τον έχουν καλεσμένο στις εκπομπές τους

Must Read

«Παράλληλα, περπατάμε παράλληλα και όλα είναι ακατάλληλα για να σμίξουμε πάλι» λέει ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη και αυτό μάλλον τραγουδάνε η Ελεονώρα Μελέτη και η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίες έχουν βάλει στόχο να τον έχουν καλεσμένο στις εκπομπές τους ύστερα από όσα συνέβησαν με το όπλο και την κόκα στο αυτοκίνητό του.

Βλέπετε, ο Νότης είναι το πρόσωπο των ημερών και δεν υπάρχει δημοσιογράφος που να μην πασχίζει για μια αποκλειστική συνέντευξή του, ακόμη κι αν είναι στο ίδιο κανάλι! Και επειδή ο τραγουδιστής δεν έχει καμία όρεξη να πάρει αμπάριζα τα κανάλια (εδώ δεν το έκανε τις… καλές ημέρες), σε όποιον πει το «ναι» θα είναι μεγάλη επιτυχία! Έτσι, λοιπόν, και στον Alpha πάει σύννεφο ο εσωτερικός… ανταγωνισμός για το κεφάλαιο Νότης! Ο επτά φορές πλατινένιος αοιδός αποτελεί το «μήλον της Έριδος» για Στεφανίδου και Μελέτη, οι οποίες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκπομπές τους!

Φήμες θέλουν τις δύο παρουσιάστριες να… ψήνουν τον Νότη με «όπλο» στενούς συνεργάτες του και απομένει αν θα υπάρξει νικήτρια στην άτυπη «μονομαχία» τους!Πάντως, μέσα σε όλα αυτά η Μελέτη έκανε την κίνηση-έκπληξη, προσκαλώντας στα «Μεσάνυχτα» τη Στεφανίδου και δείχνοντας ότι είναι υπεράνω, παρόλο που η Τάτι βρέθηκε στη ζώνη όπου εκείνη δεν κατάφερε να μακροημερεύσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This