Big Brother spoiler: Τα πυρά των παικτών προς τη Σοφία και η ανατροπή που θα γίνει στο επόμενο live (video)

Άραγε θα ηρεμήσουν οι παίκτες αυτήν την εβδομάδα;

Must Read

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother στο live της Παρασκευής, οι παίκτες που έχουν απομείνει μέσα στο σπίτι είναι εφτά.

Ο τελικός θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ στις 18 Δεκεμβρίου. Επομένως την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε ποιος κατάφερε, ύστερα από τόσες ίντριγκες και τσακωμούς, να είναι ο μεγάλος νικητής των 100,000 ευρώ.

Ακόμη όμως και λίγο πριν το τέλος ο Μεγάλος Αδερφός, ο οποίος φαίνεται ότι λατρεύει τις ανατροπές, θα ταράξει τα νερά μέσα στο σπίτι, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις εκπομπής «Ευτυχείτε», αναμένεται να δούμε αυτήν την εβδομάδα δυο αποχωρήσεις

«Έχουμε μια τεράστια ανατροπή που δεν την έχουμε δει ποτέ ως τώρα στο παιχνίδι. Την Παρασκευή δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης, αλλά δύο. Έχουμε για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση, διότι στον τελικό θα δούμε πέντε παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο στο πιο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τα spoilers της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», θα δούμε την Σοφία να είναι χάλια ψυχολογικά καθώς αποχώρησε από το σπίτι το στήριγμά της, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Επίσης σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιες πηγές δεν θα υπάρχει αγώνισμα για βέτο αλλά ούτε για ασυλία. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν δύο δοκιμασίες που θα δοθούν δύο ασυλίες.

Τέλος, η εκπομπή «Love it» αποκάλυψε ένα απόσπασμα όπου οι παίκτες «θάβουν» στην κυριολεξία ο ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This