Νάντια Ρηγάτου: «Οι Blondies είναι η φωτεινή πλευρά της ζωής»

Must Read

Η Νάντια Ρηγάτου και η Έμιλυ Παπαπαναγιώτου είναι οι «Blondies» και ομορφαίνουν τα απογεύματά μας καθημερινά, 17.00-19.00, μέσα από τη συχνότητα του Ellada 94,3. Το κέφι τους, τα σχόλια, το χιούμορ και τα πειράγματα θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια!

Ξέρετε τι λένε για τις ξανθές αλλά και τα περίφημα ανέκδοτα… Γιατί επιλέξατε τον τίτλο « Blondies» για τη ραδιοφωνική σας εκπομπή στον Εllada 94,3 στα FM; Μ αυτόν τον τρόπο δεν τσαλακώνεστε, αφού στη ζωή και την καριέρα σας μόνο ξανθιές δεν είστε; Τι είναι αυτό; Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, διάθεση ξεγνοιασιάς ή ακόμη και μια απενοχοποιημένη κριτική για τον λαμπερό κόσμο της σοουμπίζ με την αφέλεια που μπορεί να έχει μια… ξανθιά;

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά έχει πολλές ερμηνείες. Εμείς θέλαμε να συνδυάσουμε την εκπομπή με τη φωτεινή πλευρά της ζωής, τη χαρούμενη, την πιο ανάλαφρη, σαν μια ηλιαχτίδα σε ένα αρκετά συννεφιασμένο σκηνικό όπου ζούμε ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ορκισμένες ξανθιές μας βόλεψε πολύ. Αν και μας ρώτησαν όταν προτείναμε τον τίτλο: «Κι αν αλλάξετε χρώμα μαλλιών, τι θα γίνει;» Νομίζω ότι στον συγκεκριμένο άνθρωπο έπρεπε να κόψουμε την καλημέρα, τόσο προσβλητικά ήταν τα λόγια του. (γέλια)

Πώς είναι να συνεργάζονται μαζί δύο γυναίκες πετυχημένες καθεμιά στον χώρο της;

Δεν ξέρω πώς είναι για άλλες γυναίκες, προσωπικά λατρεύω να συνεργάζομαι με γυναίκες. Ειδικά όταν αυτές είναι έξυπνες, όμορφες, με υψηλή αισθητική και εργασιομανείς, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη, κατά τη γνώμη μου. Εμπιστεύομαι πολύ τους καλαίσθητους ανθρώπους. Η συνεργασία με την Εμιλυ είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έφερε το 2020. Δεν είναι απλά η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής. Είναι ένας άνθρωπος δικός μου, που τον αγαπώ, που τον εμπιστεύομαι, που υπολογίζω τη γνώμη του, που μαθαίνω καθημερινά πράγματα δίπλα της. Αυτό, όταν το βρίσκουμε οι άνθρωποι σε επαγγελματικές σχέσεις, είναι ένα γλυκό χαμόγελο της καλής μας τύχης.

Τι θέλετε να δώσετε στον κόσμο που σας ακούει από τις 17.00 έως τις 19.00 μέσα από τη συχνότητα του Ellada 94,3; Γιατί να σας ακούσουν οι ακροατές και να σας κάνουν καθημερινή συνήθεια;

Ο κόσμος βομβαρδίζεται σε 24ωρη βάση από πληροφόρηση. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα τους ενημερώσουν για τα νέα του κόσμου και αυτό είναι σαφές. Προσωπικά, ανήκω ξεκάθαρα στην ψυχαγωγία και έχω ως μότο στη ζωή μου ότι αυτός που σε κάνει να γελάς σε βοηθάει να ζεις. Για όλη την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε όλον τον πλανήτη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στον μικρόκοσμο όμως του ακροατή μπορούμε να δώσουμε μια νότα χαράς, να γίνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από όσα τον βασανίζουν, μια καλή παρέα να πιει τον απογευματινό του καφέ.

Νάντια, αν και είστε στην αρχή του μαραθωνίου, βλέπεις να σας έχει αγκαλιάσει το κοινό; Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά;

Εχει πολλή πλάκα που οι ακροατές μας είναι από παιδιά μέχρι γιαγιάδες και παππούδες. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά είναι υπέροχο. Γίνεσαι μια παρέα με ανθρώπους που δεν ξέρεις αλλά σου λένε για το αγαπημένο τους σίριαλ, για τη διαφωνία με τη σύζυγο στο σπίτι, σου δίνουν συμβουλές για σχέσεις οι μεγαλύτεροι. Το συναίσθημα της επικοινωνίας με τον κόσμο στο ραδιόφωνο είναι μοναδικό.

Στη ραδιοφωνική σας εκπομπή μοιράζεστε καθημερινά με τους ακροατές σας ρεπορτάζ από την «Εspresso»… Πιστεύεις στη δυναμική αυτής της εφημερίδας;

Απόλυτα! Είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και η «Espresso» είναι η εφημερίδα που λειτουργούσε πάντα ως αφετηρία για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μου. Η επικαιρότητα, δυστυχώς, έχει πολλά δυσάρεστα νέα. Προσπαθούμε να φιλτράρουμε αυτά που θα συζητούσαμε με τους φίλους μας και τα σχολιάζουμε με τους ακροατές.

Νάντια Ρηγάτου ή, αλλιώς, το «Κου Κου girl» της πρωινής ζώνης του Star, είσαι ένας τύπος πρωινός, αφού στις δέκα το πρωί μπορεί να σε πετύχει κανείς να κολυμπάς, να χορεύεις, να κάνεις ακροβατικά ή να συζητάς περί έρωτα με την τρίτη ηλικία στις λαϊκές αγορές. Ολα αυτά βέβαια για τις ανάγκες της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Είναι δύσκολο να συνδυάσεις τηλεόραση και ραδιόφωνο;

Κάνω αυτό που αγαπώ, που είναι να επικοινωνώ από καρδιάς με τον κόσμο. Και είμαι τυχερή που το κάνω ως επάγγελμα γιατί για μένα είναι έντονο κομμάτι της προσωπικότητάς μου η επικοινωνία. Ακόμα και όταν η κάμερα δεν γράφει ή είμαι εκτός ραδιοφώνου, θα μιλήσω με τον κόσμο, θα τους ακούσω με υπομονή – ειδικά τη λατρεμένη μου τρίτη ηλικία που δεν σου κρύβω πως νιώθω υπέροχα που μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» τέσσερα χρόνια τώρα κατάφερα να αναδείξω πόσο συναρπαστικοί ομιλητές μπορεί να γίνουν η γιαγιά και ο παππούς μας.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να κάνεις τη δική σου εκπομπή στην τηλεόραση;

Ανάλογα, αν ήταν μια παιχνιδιάρικη εκπομπή που θα είχε πλάκα, θα το έκανα με χαρά. Θεωρώ ότι η δουλειά μας δεν είναι μόνο να είμαστε καλοί υπάλληλοι, αλλά να υπερασπιζόμαστε πρώτα εμείς τα όνειρά μας. Δεν κάθομαι, φυσικά, να περιμένω τη μέρα που θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή που ονειρεύομαι. Αφοσιώνομαι ολόψυχα σε καθετί που μου δίνουν, το κάνω δικό μου, ακόμα και το τρίλεπτο που μπορεί να μου παραχωρείται σε μια εκπομπή, και δουλεύω σκληρά, όπως όλοι οι συνάδελφοι που κάνουν εξωτερικό ρεπορτάζ στο κρύο, στη ζέστη, στη βροχή, στην Ελλάδα του 2020 με μάσκες και αποστάσεις.

Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο; Σε αναγνωρίζουν;

Στον δρόμο όλοι με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ. Ειδικά οι κυρίες άνω των 60. Εχει πολλή πλάκα, νιώθω ότι με έχουν άγχος, όπως τα εγγόνια τους. Αλλά και το ότι είμαι το φυσικό αντικαταθλιπτικό τους, ότι γελάνε πολύ μαζί μου. Μια κυρία το καλοκαίρι στην Ιθάκη με συγκίνησε πολύ. Μου είπε ότι για ένα δύσκολο διάστημα στη ζωή της περίμενε τα βιντεάκια μου πώς και πώς για να γελάσει.

Τι σου αρέσει τόσο πολύ και είσαι φανατική με τις «Αγριες μέλισσες;» Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας και ποιον λατρεύεις να μισείς;

Το βλέπω από την πρώτη μέρα και ένιωσα από τα τρέιλερ, πριν ακόμα ξεκινήσει, ότι θα κολλήσω με αυτή τη σειρά. Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω φανατικά σίριαλ. Πριν από τις «Αγριες μέλισσες» το θεωρούσα μεγάλη δέσμευση να βλέπεις κάθε βράδυ ένα έργο. Παίζουν όλοι εξαιρετικά, χωρίς καμία εξαίρεση. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον για την ερμηνεία του γιατί παίζουν όλοι εκπληκτικά, αλλά μπορώ να ξεχωρίσω… για τη γοητεία του. Λατρεύω να μισώ τον Μάνο Βόσκαρη και θεωρώ τον Δούκα Σεβαστό τον πιο γοητευτικό άντρα στο Διαφάνι. Θέλω να δουλέψω στα χωράφια του!

Ποια είναι η γνώμη σου για τον γεμάτο από χρυσόσκονη κόσμο της σόουμπιζ;

Η σόουμπιζ είναι απλά ένας χώρος που ό,τι συμβαίνει εκεί μαθαίνεται. Ξέρω πολύ καλά πως όσα κατά καιρούς χρεώνουν στη σόουμπιζ γίνονται καθημερινά και σε άλλους χώρους. Η διαφορά είναι πόσοι μαθαίνουν το καλό ή το κακό που έκανες.

Είσαι θεατρόφιλη. Σου λείπει αυτή η ψυχαγωγία τώρα με την πανδημία; Μεγάλη πληγή για την ψυχολογία του κόσμου, αλλά κυρίως για την επιβίωση των καλλιτεχνών…

Αν δεν είχα την οικονομική ανασφάλεια, θα είχα γίνει ηθοποιός. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα το επάγγελμα του ηθοποιού δεν αντιμετωπίζεται όπως του αξίζει. Λατρεύω το θέατρο, η πανδημία μού στέρησε αυτή την πλευρά της ζωής, την πιο μαγική, την πιο αέρινη, αλλά σίγουρα δεν είμαστε εμείς οι θεατές εκείνοι που επλήγησαν από το κλείσιμο των θεάτρων όσο οι αμέτρητες οικογένειες που βιοπορίζονται από τις θεατρικές επιχειρήσεις,

Γιατί έχεις εμμονή με το κόκκινο κραγιόν;

Γελάω πολύ με το κόκκινο κραγιόν γιατί για μένα ήταν κάτι φυσιολογικό να το φοράω από το πρωί, να το φοράω στα ρεπορτάζ στη λαΪκή, να το βάζω και στο ραδιόφωνο και ας ξέρω ότι δεν με βλέπει κανείς. Πολλές γυναίκες μου έχουν πει «Μπράβο που το φοράς το κόκκινο κραγιόν συνέχεια, εγώ το φυλάω για τις γιορτές». Μα κάθε μέρα είναι μια γιορτή… Ξυπνάς, είσαι υγιής, όσοι αγαπάς είναι στη θέση τους και πας να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς με ανθρώπους που χαίρεσαι που υπάρχουν στη ζωή σου. Για όλους αυτούς τους λόγους κάθε μέρα γιορτάζω και φοράω κόκκινο κραγιόν.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This