«Νερό και αλάτι»! Η Ζήνα επιστρέφει στο πλατό του «Άρνι»

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι καλεσμένη στη late night εκπομπή που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου

Must Read

Ο… δολοφόνος λένε ότι γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Στην περίπτωση της Ζήνας Κουτσελίνη, η επιστροφή θα γίνει με πολύ καλές προθέσεις, και ας πάνε στην ευχή τα παλιά….

Μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «The 2Night Show», στις 30 Σεπτεμβρίου, λόγω της παρεξήγησής της με τη γυναικεία σατιρική ομάδα Σφήκες, που την ανάγκασε να διακόψει το γύρισμα, η παρουσιάστρια του Star θα εμφανιστεί ξανά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά από του… χρόνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυναμική οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» δέχθηκε πρόσκληση για να είναι καλεσμένη στη late night εκπομπή που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου, δηλαδή με την έναρξη της β’ τηλεοπτικής σεζόν για τον ΑΝΤ1 και τον Αρναούτογλου!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν θα άφηνε σε καμία περίπτωση να αιωρείται στο τηλεοπτικό τοπίο η παρεξήγηση με τη Ζήνα (και μάλιστα, χωρίς δική του ευθύνη), κι έτσι φρόντισε να αποκατασταθούν τα πράγματα, μια και εκτιμά ιδιαίτερα την Κουτσελίνη και είχε αισθανθεί άσχημα με όσα είχαν συμβεί!

Αδιανόητο

Το περιστατικό που είχε ανάψει φωτιές έλαβε χώρα όταν η Ζήνα Κουτσελίνη είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου. Πριν από τη συνέντευξή τους, στο πλατό είχε βρεθεί απέναντι στις Σφήκες. Εκεί, οι ερωτήσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο είχαν κάνει την Κουτσελίνη να αισθανθεί πολύ άβολα, με αποτέλεσμα να μη συνεχιστεί το γύρισμα, μια και εκείνη είχε αποχωρήσει φανερά ενοχλημένη!

Η ίδια μάλιστα, ύστερα από μερικές ημέρες, είχε διευκρινίσει πως εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και τη δική της δημοσιογραφική οντότητα. Πλέον, όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα» και οι δυο τους θα τα πουν στο πλατό χωρίς να… καιροφυλακτούν οι «Σφήκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This